Zaregistrován
30. 9. 2010
ta FAVSTINA je prekrasna, a to ze je z Moravy jej na krase len prida.
hodno zaznamenat.
nadhera.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
27. 12. 2009
Omluvám se, já už na fórum skoro nechodím, tady už taky není pro co🙄. Poslední dobou je to tady stejně samá hádka a honění vlastního ega. Celá moje sbírka antiky byla prodána naráz jednomu člověku přímo z ruky do ruky. Co se týče ostatních mincí, ty budou na aukci ČNS v Šumperku.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Sorry Honzo, ale pokud jsi psal neco o tom, ze by bylo nefer nenabidnout to vsem na sberateli a pak jsi to nekomu prodal a nechal lidi marne cekat (ja blbec jsem refreshoval skoro az do pulnoci v domneni ze ti do toho neco vlezlo nebo jsi nestacil dat nabidku dohromady vcas), tak mame asi rozdilne predstavy o ferovosti. At uz jsi mel k zmene nazoru jakykoli duvod, mohl jsi to tady aspon napsat.
Je mi lito, ze mas takovy pocit ze Sberatele, ja ho porad vidim jako forum, kde se clovek dozvi spoustu zajimavych veci a obcas jsou tady opravdu odborne diskuse. Jeste vic je mi lito, ze sem uz nechces chodit, tve znalosti o slezskem stredovekem mincovnictvi ad. tu urcite budou chybet.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Koukam, ze jsem nebyl jediny, kdo refreshoval. Ja to vydrzel do 2 hodin do rana, neb jsem videl honzu porad online na foru🙂
Zaregistrován
27. 12. 2009
Přiznávám, že to bylo nefér. Já tu antiku vzal pouze na ukázku, ani jsem ji neměl v úmyslu prodávat. Nicméně - když někdo před vámi vytáhne peníze na dřevo.....krom toho nešla pryč po kouskách, ale vcelku, za což jsem byl raději.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
20. 9. 2011
Čert zober antiku, ale slušného zberateľa je škoda!
Zaregistrován
6. 11. 2008
No uvidíme, co začne Honza sbírat nyní...🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
27. 12. 2009
No přece ty kafemlýnky, jak jsi mi je doporučil😃 😁
Spíše jsem se zaměřil na ten slezský středověk po odborné stránce. Ten jsem zatím stále nepustil. To jen mince z pozdější doby, zejména barokní, dávám pryč.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
12. 6. 2012
Taky jsem mohl dostat 300 tis Kč na dřevo (za známky), ale odolal jsem. Takže jak vidět, odolat lze!🙂
Zaregistrován
21. 2. 2012
Ahojte.
Potreboval by som pomoc s určením. Kamarát si pred časom priniesol z burzy v Olomouci tohto konštantínovca. Poprosil ma, či by som mu ju nepomohol bližšie určiť, ale bohužiaľ sa mi veľmi nedarí. Fotky, čo mi poslal nie sú nič moc. Vedeli by ste mu prosím pomôcť? Opis na averze by mohol byť : ??? CONSTAT IVS PF AVG Reverz sa mi z fotiek nepodarilo rozlúštiť vôbec. Môj typ by bol na Constantia II??, ale na wildwinds som nikde nenašiel podobný reverz.
Ďakujem.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.