Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak ani po měsící pátrání jsem se nedopátrala 😕
Kdyby jste náhodou někdy někdo na tuhle minci narazil (a její určení), budu Vám vděčná. Zatím ji mám zařazenu jako AE z oblasti Cilicia - Tarsos
Snad je alespoň tohle správně.
Děkuji 😉
Zaregistrován
16. 11. 2009
Jsem začátečník. Jedna moje měděná (bronzová) a jedna stříbrná mince mají zelenou měděnku. Mohu je bez obav nechat mezi mezi ostatníma římskýma mincema v dřevěné kazetě s přihrádkama? (nemám je v plastovém albu).
Dají se nějak šetrně ty měděnky odstranit, nebo aspoň zakonzervovat? Díky
Zaregistrován
21. 11. 2011
Byt tam mohou.
Co se tyka odstraneni tak to rici nemohu, protoze medenka je dost obecny pojem a neni dulezita jen ta, ale i zbytek mince. Vzasade pokud bude v suchu, tak by se bezna medenka nemela sirit. Problemova je jasne zelena medenka, tu doporucuji odstranit ale jak zavisi opet na minci a napadeni.
Zaregistrován
22. 12. 2013
Dobrý deň, prosím o pomoc pri určení. Mne to príde ako Antoninus Pius, ale istý si nie som...
Ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2013
...môžete byť pokojný, Vaša intuícia Vás neklame - je to Antninus Pius...
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
3. 7. 2015
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
22. 12. 2013
Viete aj ktorý A. Pius konkrétne? Nikde to nemôžem nájsť...
Zaregistrován
6. 11. 2013
...prvý denár bude tento: http://www.wildwinds.com/coins/sear5/s4070.html#RIC_0129
Ostatné skúste, prosím, dohľadať tu: http://www.wildwinds.com/coins/ric/antoninus_pius/t.html
...alebo, prosím, dodajte lepšie foto....
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
28. 6. 2008
mitom007- super, konečně někdo úspěšný v pátrání! Moc děkuji!!!!
Zaregistrován
16. 11. 2009
Začínám se v tom malinko orientovat, ale jen pro jistotu
- je toto Constantinus II ? Díky
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.