Zaregistrován
23. 11. 2015
A ja som včera v telke videl toto..
Povedali, že je pravá, prišiel odborník.
Viete koľko za ňu chcel majiteľ?
To len tak na odľahčenie.. Sem sa vám motať nebudem. Ale rád to aspoň vidím.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
V tomhle stavu tak 1.2-1.5M?🙂
Mam k tomu dobrou prihodu. Jeden znamy v konvolutu na aukci nasel falzum teto mince v bronzu a tak nejak to ignoroval, protoze v te dobe nevedel, kolik stoji. Zatim to vypada, ze to bylo dobove falzum, coz samo o sobe je zajimave a nehlede na to, ze jsem snad videl suberat s ditou prodany za par tisic eur, takze je mozne, ze i dobove falzum (suberatni jadro?) by mohlo mit taky nenulovou cenu.
Problem je, ze to ten nouma nemuze najit. Ma takovy blby pocit, ze jestli ji nenajde, tak ji nejspise dal nejakemu kolegovi ZDARMA jako zajimavost🙂
Zaregistrován
23. 12. 2015
Zaregistrován
23. 11. 2015
Majiteľ chcel 150 tisíc USD, odborník odhadol na 150-160.
Ponuka Harrisona bola 110 a tak sa nedohodli..
-s-
Zaregistrován
21. 11. 2011
Mam pocit, ze ta mince za 200K je o tridu lepsi. Ale ony tyto mince casto kupuji investori a ne primo sberatele a jim je to asi jedno. Ja jsem sberatel a ne investor, tak to asi za ty penize nedocenim🙂
Zaregistrován
23. 11. 2015
Reálny stav je možno iný, min. čo sa patiny týka. Toto som odfotil TV obrazovku...
Kupovať ju mal majiteľ zastavárne, preto sa mu nechcelo platiť.
Ale minca je to rozhodne drahá.
-s-
Zaregistrován
19. 1. 2016
Prosím o pomoc s určením této mrtvolky. Případně měl by někdo radu, čím to nakonzervovat, aby se mě úplně nerozpadla?
Vím, že je posmrti, ale je to dárek, tak to nechci vyhodit.
Předem děkuji.
Obrázky:
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
6. 11. 2013
Za mňa AE4, Constans, VICTORIAE DD AVGG Q NN, dve Viktórie oproti sebe s vencami...možno mincovňa Siscia?
Niečo takéto: https://www.acsearch.info/search.html?id=3645590
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
19. 1. 2016
Děkuji,
takže to původně bylo postříbřené měděné jádro?
Já trouba hledal mezi bronzovými a nenacházel.
Budu si muset něco nastudovat i o antice.😳
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
6. 11. 2013
Ne ne, je to malá bronzová minca "AE4"(v odkaze AE nummus)...nič nebolo postriebrené(to len obrázok skresloval).
http://www.wildwinds.com/coins/ric/constans/_siscia_RIC_VIII_184.jpg
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.