Zaregistrován
6. 11. 2013
To Slimak: Je to suberát a opisy sú chaotické, aj keď sa snažia dodržať zaužívané postupy... ja to vidím na nejakú dobovú napodobeninu...
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
22. 12. 2013
Veľká vďaka.
Zaregistrován
16. 4. 2024
Dobrý večer, mohli by ste mi prosím pomôcť s identifikáciou? Úctivo ďakujem
Zaregistrován
16. 4. 2024
Dobrý večer. Mohol by som poprosiť o identifikáciu? Úctivo ďakujem
Obrázky:
Zaregistrován
21. 11. 2011
Recko, Pisidia, Selge. Na prvni strane je oblicej Herakla, na druhe lan. Obe fotky se musi otocit o 90 stupnu doprava.
Zaregistrován
23. 12. 2010
Zdravím a mám dotaz: Kamarád se snaží mechanicky dočistit tuto minci a stěžuje si, že pokaždé velice brzy zčerná. Já si myslím, že by to mohl být mladý Marcus Aurelius, ale měl jsem za to, že za něj ještě mince měly solidní obsah stříbra a černat by neměly. Mohli byste mi k tomu něco říct?
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2010
Otázky mám vlastně dvě- jestli je to Marcus Aurelius a pokud ano, jestli to vypadá na oficiální ražbu- pak by se asi dala zkusit lehoučká chemie.. Předem díky..
Zaregistrován
6. 11. 2013
Za mňa niečo takéto: https://www.wildwinds.com/coins/ric/marcus_aurelius/RIC_0458[piu.jpg
"všetko, čo k životu skutočne potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke" Robert Fulghum
Zaregistrován
23. 12. 2010
Díky Kelte, bude to něco hodně podobného. Na rubu chybí v levé ruce ten vozembouch, ale jinak hodně podobná, zřejmě oficiální ražba Marca Aurelia. Kamarád pokud vím s čistěním pokročil, pokud se mi mince dostane do ruky, dám sem současné foto..
Zaregistrován
6. 11. 2013
Niet zač, ...ale ja si myslím, že ten legionársky orol ("vozembouch") tam v tej ľavej ruke je, len je ho slabšie vidieť.
Inak je to razba z rokov 152-153 M.Aurelius ešte ako caesar. RIC(Pius)458.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.