Zaregistrován
27. 12. 2009
Přiznávám, že mě to kolikrát svádí sesbírat Řím alespoň po jedné minci od každého panovníka. Ale i tak je jich kolem stovky a když to rozdělím na období augustů a caesarů, tak mám naráz sto padesát mincí😃
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Kolem stovky? Mozna kdyz nepocitas uzurpatory a galske a palmyrenske imperium🙂
Kazdopadne nekteri jsou pro normalniho cloveka ve sbirkove kvalite nedosazitelni.
BTW, ja mam z Rima ve sbirce uz pres 300 minci a nemam jeste ani nektere relativne bezne cisare.
Zaregistrován
27. 12. 2009
A jestli se můžu zeptat: na kolik si myslíš, že by vyšly ty tři kousky, kdybych je měl kupovat dnes? Odpověď radši do mailu😉
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
:shock: 😲 😲 300 mincí říma ? masakr to chci jednou taky já teprv začínam 😕 😋 😎
Zaregistrován
12. 1. 2010
No, trošku jsem si zapřeháněl, podíval jsem se teď do soupisu sbírky Říma a je tam včetně Galského impéria a Palmyrenské říše 260 mincí. Dalších 80 je Řecko, říše diadochů a jiné drobnosti (Parthská říše, království Persis) a cca 100 mincí je Byzanc + středověk🙂
Na jedné aukci Aurea jsem se setkal s člověkem, který tvrdil, že má přes 2 000 římských mincí... tehdy jsem si to nedokázal představit, teď se bojím, že za nějakých 10 let na tom budu stejně.
Zaregistrován
21. 2. 2012
Hehe, cieľ máme podobný, len kde na to vziať financie??? 🙂
Zaregistrován
1. 8. 2010
Poprosil by som miestnych znalcov, ak by mali čas na ohodnotenie týchto mincí. Stačí približne ako celok, prípadne ak tam je niečo zaujímavejšie. Mám ponuku na odkúpenie, ale cena je dosť vysoká.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
19. 10. 2011
Krása🙂 to bych chtěl🙂
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tak niekto by sa mohol vyjadriť k originalite. Ponuka je z Bulharska.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
6. 11. 2008
z těchto fotek lze posoudit prdlajs, ale některé vypadají na první pohled levě...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.