Zaregistrován
26. 8. 2012
To Tenzor:K oněm třem padělkům píšete:"+první mince ve zlatě by byla extrémně vzácná"
Korint tedy razil i zlaté statéry??
Zaregistrován
12. 6. 2012
prosím Vás - malé denáre z konca Rímskej ríše sú nejak zaujímavé ? - asi sa ich nerazilo až tak veľa ako napr. v 2.-3. storočí, keď ríša bola značne väčšia. Mám tu 2x Teodosia /celkom pekné detaily - na fotkách až tak nevidieť/ - sú to bežné denáre? diky
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
Saracen napsal/a:
prosím Vás - malé denáre z konca Rímskej ríše sú nejak zaujímavé ? - asi sa ich nerazilo až tak veľa ako napr. v 2.-3. storočí, keď ríša bola značne väčšia. Mám tu 2x Teodosia /celkom pekné detaily - na fotkách až tak nevidieť/ - sú to bežné denáre? diky
nie sú to denáre... 😕
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 6. 2012
a co su to - male bzonzy ?
Zaregistrován
6. 11. 2008
no hej...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 6. 2012
ta diky za pomoc...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Lopez: teoreticky ano, aspon jsem to cetl v nejake starsi literature.. je ale fakt ze v nove se to nezminuje, takze je to pravdepodobne jen mystifikace, mozna na zaklade podobnych, ale lepe provedenych padelku (je fakt ze ve zlate tyto mince vypadaji opravdu dobre). Kazdopadne, bud jde o neco co vubec neexistuje nebo o neco, co by bylo extremne vzacne.
Saracen: maly/drobny bronz (AE4) - nazev nominalu ani nezname ani netusime.. ty typy nejsou vzacne, ale prvni je (vzhledem k tomu co se bezne dochovalo) pekny kousek, ktery bych bez problemu dal do sbirky. V druhem pripade bohuzel spis bezny stav ktery se da koupit v radu desetikorun.
Zaregistrován
30. 9. 2010
opisy su sice necitatelne, ale snad niekto by vedel identifikovat co to bol kedysi za denar.
vdaka.
Obrázky:
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
26. 8. 2012
Typický portrét Traiana
Zaregistrován
10. 4. 2011
Poprosim o cca ocenenie tejto julie augusty
Dakujem
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.