Zaregistrován
21. 2. 2012
Pokiaľ je to nález myslím, že by nebolo na škodu ho nechať zadokumentovať p. Kolníkovej.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ano, sbírkové stavy se pod 20 000 koupit prakticky nedají a kvůli vzácnosti někdy jdou i vyloženě špatné stavy k 10 000.
Zaregistrován
14. 9. 2011
No Aliqius musím súhlasiť. V tomto prípade by si to ta minca zaslúžila. Len Drnco nikde nepísal, že to našiel i ked je to jasne.
Tenzor trafil si to správne. Minca bola očistená na kov a špatne napatinovaná.
bennito@centrum.sk
Zaregistrován
10. 4. 2011
Páni, tuto mincu som naozaj nenasiel ja! nasiel ju kamarat a pochybujem ze by mi prezradil svoj flek.
Zaregistrován
6. 2. 2013
No..pokochala jsem se...někdy si říkám, jak to někteří ti císaři vůbec stihli - dát razit mince, když je za chvíli zavraždili, umřeli, padli v bitvě....
maca.mica@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak několik měsíců není chvíle🙂 Ale třeba u Quntilla, který je sice označovaný jako vzácný, ale není zas takový problém na něj narazit (já mám dva, byť nic moc stav a oba mě stáli pár stovek) a který prý vládl jen 17 dní, to vyražené množství nakonec přimělo historiky to tvrzení o délce vlády korigovat..
A taky byl asi rozdíl, když něco razila jedna dílna nebo 10 mincoven a každá s několika dílnami. Třeba Claudius Gothicus vládl něco přes rok a půl a jeho mincí je hromada.
Zaregistrován
6. 2. 2013
Tak asi to nebyla taková byrokracie..schválit, co se bude razit..dneska by to nestihli možná ani za několik měsíců 😃 O tom 17denním panování jsem něco četla :-)
maca.mica@seznam.cz
Zaregistrován
3. 9. 2007
posielam na urcenie dake drobaciky stav zly
Obrázky:
Zaregistrován
15. 10. 2009
Len taká malá minca na určenie, priemer 18-21mm,tušenie mám len to chcem potvrdiť,ďakujem znalcom
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2009
Claudius II. Gothicus, AE Antoninian, Obv. DIVO CLAVDIO, Rev. CONSECRATIO
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.