Zaregistrován
19. 6. 2024
ďakujem za odpoveď až dnes som zistil že príspevky sú v opačnom garde čiže najnovšie na poslednej strane. ale nakoľko sú moje bankovky z obehu , tak ich teda zajtra odnášam na výmenu za platné do ČNB. Kvalitatívne sú niektoré na úrovni 2-1 podľa môjho úsudku a ako amatéra ma pri podrobnejšom študovaní bankoviek zaskočilo koľko nezrovnalostí ( nemyslím jedinečné) odchýliek je medzi bankovkami rovnakej nominálnej hodnoty najviac ma m.i. zaskočílo umiestnenie ochranného prúžku na 1000 ČK od" mimo pleca " až "skoro po krk ". Naoko jednoduché je po podrobnejšom pohľade priam alchýmia ,ťažká šachová partia , takže klobúk dolu pred Vami čo sa v tomto labyrinte vedomostí v téme dokážete orientovať , je to doslova veda s množstvom neznámych a aj známych veličín ktoré sa často menia a či som ja amatér niečo na bankovkách prehliadol to ostane tajomstvom ale do určitého momentu naberania vedomostí v téme je to časovo aj orientačne náročné čím viac sa do toho človek zahĺbi. Takže ešte raz ďakujem za odpoveď a prajem úspešné burzy ďakujem ondrejko
Zaregistrován
27. 5. 2011
Asi tak Ondrejko.... V horším stavu fakt nemá cenu si je nechávat! Ještě jsem si všimnul že píšeš o 2000 Kč série A bez vodoznaku? Co tím myslíš? Kdyžtak pisni na ten můj email... Diky
Zaregistrován
19. 6. 2024
na lícnej strane napravo v časti mena EMA DESTINNOVÁ majú bankovky 2cm pozlátený pás na šírku bankovky viditeľný bočným dopadom svetla a v ňom vytlačené 2000 viackrát . Toto obsahujú bankovky z roku 1999 . ALE NEMAJÚ TO BANKOVKY Z ROKU 1996
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.