Moderátoři: sberatel_ja, smith
Zaregistrován
23. 3. 2012
Dobrý den,mám tu igelitové tašky po prarodičích tak se chci optat jestli to má nějakou cenu nebo ne.Napišu vám aspon nazvy.Shoes Mabb for tuzex made in Italy,obchodní dům Kotva,Bohemia Crystal-SVETLA NAD SAZAVOU,Plzen 1965,Folli Folli USA,5xtuzex,zapatos bolsos a pei MAdrid,Reales Sitos Espana,Photographic Equipment Čína asi,Fer-Fekisz-stará taška hotel Panonija,centrum Áruház,Svit z boku napsáno luxusní výrobek,Granát prodejna Turnov,OZ zelenina Hradec Kralové,Modeta Jihlava.Pak tu mám s plastovíma ušima-Praktická a Modní pletařské závody,Prior,Hedva Moravská Třebová,Textilana,Družba vd,Svit modní obuv pro naročné a tak... Díky
Zaregistrován
26. 7. 2007
daj na aukro, mozno sa to niekomu z nostalgie alebo k jeho nejakemu zbierkovemu kusku hodi😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
17. 8. 2010
jenzin: jen pro zajimavost - oni to sbirali nebo se to tak za roky nahromadilo...
Zaregistrován
23. 3. 2012
xjert01:Nene babička si ty zajímavější kusy vždycky schovala a jsou většinou neonošené.Ale určitě to není že se to jen tak nahromadilo :-)
Zaregistrován
1. 6. 2010
ak by ta neobtazovalo, daj nejaku fotku, zvedavost je svina vec🙂
joeolahfamily@azet.sk
Zaregistrován
21. 7. 2007
Asi mám trochu pomalejší chápání - kde na nich jsou ty zápalkové nálepky😉?
Zaregistrován
16. 2. 2008
...babička si ty zajímavější kusy vždycky schovala...
Obrázky:
Zaregistrován
30. 9. 2010
a tak nejak, mile deti, vyzeral svet na zaciatku 21. storocia..
(komentar ucitelky k fotke v dejepise. ked my uz tu nebudeme 😁 )
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
20. 7. 2012
Zdravim. Zhaňam do zbierky stare totalitné igelitove tašky hrubšieho materiálu / nie mikroten / s rôznym motívom a potlačou. Je to ešte aktuálne?
Zaregistrován
8. 1. 2013
Ak by ste chceli do zbierky nejake sucasne igelitky tak mi napiste nieco vymyslime
http://www.lajka.sk/igelitky
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.