Moderátoři: Tomako, smith

Radek

Uživatel

Zaregistrován
1. 9. 2007

#11 - 27. 8. 2008, 15:57

Aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra.

copak jsi měl u toho albumu závadného ???

Pár, opravdu pár přebytků naleznete zde:
www.bankovky.ic.cz

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#12 - 27. 8. 2008, 16:36
Aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra. copak jsi měl u toho albumu závadného ???

Měl jsem tam u jedné položky na výběr z více barvných variant, tak jsem to musel rozdělit na víc aukcí.. 🙄

Vratik

Uživatel

Zaregistrován
27. 8. 2008

#13 - 27. 8. 2008, 16:38

Ahoj, zkoušeli jste někdo listy fy Sepa/Mitika Italy? Jsou cenově skoro na polovině a připadají mi dost kvalitní.

To rihav: Ahoj, asi bys neměl v aukci odkazovat na obchod a jejich vyšší cenu (Filatelie Klim), nedělá se to. Nezrušili ti aukci proto?

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#14 - 27. 8. 2008, 17:11
Ahoj, zkoušeli jste někdo listy fy Sepa/Mitika Italy? Jsou cenově skoro na polovině a připadají mi dost kvalitní. To rihav: Ahoj, asi bys neměl v aukci odkazovat na obchod a jejich vyšší cenu (Filatelie Klim), nedělá se to. Nezrušili ti aukci proto?

Nene, o te firme jsem zatim neslysel. Co jsem koukal na jejich web tak (ale mozna ze jsem ho neprosel uplne cely) nevim, asi by to chtelo videt..

To Vratik: nene, tohle problem nebyl, zaplatpanbuh🙂

Vratik

Uživatel

Zaregistrován
27. 8. 2008

#15 - 27. 8. 2008, 17:34

Listy i celá alba se prodávají občas na Aukro a v mém e-shopu do 13 Kč za kus. Cenově vychází mnohem lépe, než ostatní značky (téměř poloviční ceny). Jistě pak záleží zejména na provedení a kvalitě. To už je na každém, co mu vyhovuje. Tyto jsou vyrobeny z tenkého a pružného plastu (působí plexisklově) s vlastností "acid free", ostatní bývají z měkčího plastu a mívají silnější vrstvu.

rihav

Uživatel

Zaregistrován
11. 5. 2007

#16 - 27. 8. 2008, 17:47
Listy i celá alba se prodávají občas na Aukro a v mém e-shopu do 13 Kč za kus. Cenově vychází mnohem lépe, než ostatní značky (téměř poloviční ceny). Jistě pak záleží zejména na provedení a kvalitě. To už je na každém, co mu vyhovuje. Tyto jsou vyrobeny z tenkého a pružného plastu (působí plexisklově) s vlastností "acid free", ostatní bývají z měkčího plastu a mívají silnější vrstvu.

Ajo tyhle🙂 No, abych pravdu rekl, tak na me moc dobre nepusobi, ale je to jen muj pocit. Je to presne tak, jak pises, je na kazdem, co mu vyhovuje...

Vratik

Uživatel

Zaregistrován
27. 8. 2008

#17 - 27. 8. 2008, 17:50

Já osobně jsem zkoušel více typů, u těch z měkčího plastu se většinou roztahovaly kapsy a někdy se i začaly rozpadat. Proto jsem jak při prodeji, tak při osobním použití zůstal u těchto italských. Importu ale neznám, možná má kvalitnější provedení. Možná někdy zkusím🙂

Šenfi

Moderátor

Zaregistrován
30. 3. 2008

#18 - 28. 8. 2008, 15:54

jj, importa je celkem dobrá, tedy až na to poštovný 😕 .
Jinak já pro hlavní sbírku používám alba od Lindnera, jsou sice dražšší, než Importa (bez poštovného 😃 ), ale zase se mi na nich víc líbí jejich provedení. hlavně to, že album vypadá díky 18-kroužkový mechanice jako kniha, zatímco u Importy mi to příjde, jako bych listoval v šanonu. Ale to je jenom otázka vkusu, kterej je u každýho jinej 😉

malymrk

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2008

#19 - 28. 8. 2008, 21:04

zdravím všechny, můžu se zeptat co si myslíte o tomto albu? Já ho zatím používám i s listy a jsem celkem spokojen. Jen by mě zajímalo jestli má někdo nějakou zkušenost, případně námitku. Celkem se mi líbí ty ceny jakalba tak listů.

http://www.orbitakpostcard.cz/?p=productsMore&iProduct=1882&sName=Album-na-bankovky--maxi

za odpovědi dík, malymrk

Vratik

Uživatel

Zaregistrován
27. 8. 2008

#20 - 28. 8. 2008, 21:21

malymrk napsal/a:

zdravím všechny, můžu se zeptat co si myslíte o tomto albu? Já ho zatím používám i s listy a jsem celkem spokojen. Jen by mě zajímalo jestli má někdo nějakou zkušenost, případně námitku. Celkem se mi líbí ty ceny jakalba tak listů.

za odpovědi dík, malymrk

O těchto listech právě mluvím:) Jen ho nabízím s menším počtem listů a s možností dokoupení. Jinak jde o stejný typ listů.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.