Zaregistrován
1. 9. 2007
Aukce byla odstraněna zaměstnancem Aukra.
copak jsi měl u toho albumu závadného ???
Pár, opravdu pár přebytků naleznete zde:
www.bankovky.ic.cz
Zaregistrován
27. 8. 2008
Ahoj, zkoušeli jste někdo listy fy Sepa/Mitika Italy? Jsou cenově skoro na polovině a připadají mi dost kvalitní.
To rihav: Ahoj, asi bys neměl v aukci odkazovat na obchod a jejich vyšší cenu (Filatelie Klim), nedělá se to. Nezrušili ti aukci proto?
Zaregistrován
11. 5. 2007
Nene, o te firme jsem zatim neslysel. Co jsem koukal na jejich web tak (ale mozna ze jsem ho neprosel uplne cely) nevim, asi by to chtelo videt..
To Vratik: nene, tohle problem nebyl, zaplatpanbuh🙂
Zaregistrován
27. 8. 2008
Listy i celá alba se prodávají občas na Aukro a v mém e-shopu do 13 Kč za kus. Cenově vychází mnohem lépe, než ostatní značky (téměř poloviční ceny). Jistě pak záleží zejména na provedení a kvalitě. To už je na každém, co mu vyhovuje. Tyto jsou vyrobeny z tenkého a pružného plastu (působí plexisklově) s vlastností "acid free", ostatní bývají z měkčího plastu a mívají silnější vrstvu.
Zaregistrován
11. 5. 2007
Ajo tyhle🙂 No, abych pravdu rekl, tak na me moc dobre nepusobi, ale je to jen muj pocit. Je to presne tak, jak pises, je na kazdem, co mu vyhovuje...
Zaregistrován
27. 8. 2008
Já osobně jsem zkoušel více typů, u těch z měkčího plastu se většinou roztahovaly kapsy a někdy se i začaly rozpadat. Proto jsem jak při prodeji, tak při osobním použití zůstal u těchto italských. Importu ale neznám, možná má kvalitnější provedení. Možná někdy zkusím🙂
Zaregistrován
30. 3. 2008
jj, importa je celkem dobrá, tedy až na to poštovný 😕 .
Jinak já pro hlavní sbírku používám alba od Lindnera, jsou sice dražšší, než Importa (bez poštovného 😃 ), ale zase se mi na nich víc líbí jejich provedení. hlavně to, že album vypadá díky 18-kroužkový mechanice jako kniha, zatímco u Importy mi to příjde, jako bych listoval v šanonu. Ale to je jenom otázka vkusu, kterej je u každýho jinej 😉
Zaregistrován
7. 7. 2008
zdravím všechny, můžu se zeptat co si myslíte o tomto albu? Já ho zatím používám i s listy a jsem celkem spokojen. Jen by mě zajímalo jestli má někdo nějakou zkušenost, případně námitku. Celkem se mi líbí ty ceny jakalba tak listů.
http://www.orbitakpostcard.cz/?p=productsMore&iProduct=1882&sName=Album-na-bankovky--maxi
za odpovědi dík, malymrk
Zaregistrován
27. 8. 2008
malymrk napsal/a:
zdravím všechny, můžu se zeptat co si myslíte o tomto albu? Já ho zatím používám i s listy a jsem celkem spokojen. Jen by mě zajímalo jestli má někdo nějakou zkušenost, případně námitku. Celkem se mi líbí ty ceny jakalba tak listů.
za odpovědi dík, malymrk
O těchto listech právě mluvím:) Jen ho nabízím s menším počtem listů a s možností dokoupení. Jinak jde o stejný typ listů.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.