Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
7. 6. 2011
jeste neni po vikendu....😁
Zaregistrován
21. 2. 2012
Tak s týmito indiánmi som vyrastal. Boli to najmilovanejšie hračky. Myslím, že by sa tiež doma ešte niekde nejaké našli. Zostali mojím deťom, ale tie nevyrastali na Vinetuovi, tak o ne nemali, nemajú taký záujem😞
Zaregistrován
20. 7. 2010
Já měl (a mám) něco podobného z bývalé NSR - celý skládací ranč Fort Laramie a k tomu asi 30 figurek indiánů, vojáků a kovbojů, pěších i na koních. Též kaktusy a další serepatičky k navození iluze Divokého Západu v dětském pokoji... 😃
Kamarádi z baráku si k nám s tím chodili hrát a společně jsme "špuntovkama" soutěžili v sestřelování těch figurek. To bejvaly časy...😉
Občas to vídám dražit na německém ebay.de, odkud je i tato fotka. Ten můj ranč je ještě lepší a větší, ale mám ho někde ve sklepě zabordelený...
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2011
ja si hraju v podstate cely muj zivot ale co si pamatuju tak se to od tech nejmlad-
sich let hojne tocilo kolem mediciny..🙄
Zaregistrován
14. 12. 2006
Já si s nimi právě hrál taky celé dětství, pak v takovém tom chaotickém období dospívání se všechny tyhle oblíbený hračky vytratily, poztrácely. Ale ta forma v člověku nějak zůstala vrytá a naplňuje mě, když něco takového seženu.
Pokud máte, pánové, nějaké figurky, o které byste se chtěli podělit, můžete mi zamailovat: Nocibard@seznam.cz. Budu moc rád.
Zaregistrován
2. 3. 2011
Ahoj, nevíte někdo něco o hliněných indiánech? Byli podobní jako tito gumoví ale hezčí.
Jako kluk jsem jich měl několik desítek, indiány, kovboje, koně... Teď na mě přicházejí nostalgické nálady a chtěl bych si je zase sehnat. Absolutně ale nemám představu kde to mohli vyrábět. Rozhodně jsou starší padesáti let. Tenkrát jsme je měli všichni. Zatím jsem nenašel na internetu ani jejich fotku. Na kolbence také ani ťuk.
Tom
Zaregistrován
6. 1. 2016
Dobrý den,mám celou krabici.Indiani,kovbojové,opevnění,kánoe,dělo,povozy ani nevím
co všechno tam je.Dovezeno NSR.Pokud máte zájem nabidněte cenu,třeba se domluvíme.😃
Obrázky:
Zaregistrován
16. 2. 2008
Nejprve si přečti pravidla, bod č.7
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/pravidla-diskuzniho-fora-sberatel-com-14958x899
Zaregistrován
6. 1. 2016
Dobrý den,bod 7. přečten a pokud má někdo zájem o figurky a ostatní co v krabici je
krabice váží cca 2 kg cena 500 korun.
Zaregistrován
11. 1. 2016
Info pro tomiika.
Mám doma indiány, ty hliněné, staré české. Mám jich plnou krabici a jsou na prodej.
Více na mailu placmen@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.