Moderátoři: smith
Zaregistrován
28. 10. 2015
Hele ja nepsal do pole tam kde je bordel.. Do lesa mezi stromy a nálety, kořeny 😁 kopat do hloubky 😲 😆 kamaráde do lesa vždy s menší cívka a do bordelu a zlato úplně drobné specialni vysokofrekvenční civky.. To by si mohl vědět 😉
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
27. 4. 2015
Na lovcipoklopů si každej chválí to svoje a hlavně je tam několik nicků kteří VYLOŽENĚ nutí novýho uživatele stránky ke koupi detektoru co se prodává právě na LP
Za těch spousty let co tam denodenně nakouknu vím svý
Zaregistrován
4. 5. 2012
re : kato, ved ty si Rozalii poradil gareta, a ten sa tiez predava na lovcipokladov🙂
p.s: majitel LP tam predava spisckove znacky, len mi je divne , ze Deusy tam nema....
Zaregistrován
4. 7. 2010
janpeter no XP má přeci konkurenční web.. Proto Elmara vidí Deus i v noci pod postelí jako bubáka.
Zaregistrován
27. 4. 2015
nj Deusa nemůže mít každej😃
Mě fascinuje jak každý nový detektor od Minelabu je vždy ten NEJ NEJ NEJ
Už je to směšný stejně jako Roman GmPro a jeho recenze na každý nový detík. On se do něj vždy zamiluje😃
Zaregistrován
4. 5. 2012
re: kato, to som si vsimol na LP, kazdy novy detektor ma neskutocny hlbkovy dosah oproti staremu typu alebo konkurencii....kazda jedna novinka sa tam takto propaguje.....to by uz detektory podla tohto mali zachytit mincu aj v 2 metroch🙂 : )🙂
Zaregistrován
4. 5. 2012
detektor web je XP ? to som nevedel, ale teraz mi to dava logiku....> Paul napsal/a:
janpeter no XP má přeci konkurenční web.. Proto Elmara vidí Deus i v noci pod postelí jako bubáka.
Zaregistrován
27. 4. 2015
Jo jo a jak si tam otevřeš hubu na téma který Mlejnskýmu nevoní tak BAN .D
Zaregistrován
27. 4. 2015
Paul napsal/a:
:D jj
Zaregistrován
4. 7. 2010
Taky jsem tam dostal kdysi BAN...Koukám že kdo tam neměl BAN, jako by nebyl...
A to jsem ani nekritizoval žádnej detektor a měl v tý době Tesoro od nich.
Vyplísnil jsem uživatele, co čistil smirkem stříbro..A Mlejnskej mi napsal, že BAN z důvodu toho, že prý kazím lidem radost z nálezu.. (plísnil jsem všechny brutální čističe, ale samozřejmě ne vulgárně.)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.