Moderátoři: smith
Zaregistrován
9. 8. 2012
Paul napsal/a:
Nebaví mě kontrolovat a nabíjet dvě baterie (v jednotce a cívce)..
Zvlášť když v cívce už byla slabší a nabíjel jsem každou chvíli, tak ještě myslet na tu v jednotce. Hned několikrát se mi stalo, že mi v terénu baterie došla..s Cortezem nikdy..(možná jednou v začátku)...+šlo vozit i náhradní. Tady ne, max. power banku.
Souhlas, kvůli tomu hlídání a věčnému dobíjení jsem pustil ORXe do světa a vrátil se k starému poctivému Goldmaxxu. Navíc ta baterie v cívce, případně tyči ORXe nevydrží celodenní hledání. Max. 7-8 hodin a to jen při velkém štěstí. Jinak by to byl dobrý stroj.
Zaregistrován
10. 2. 2021
Dekuji za odpovědi. Jakou tedy zvolí cívku k orx když budu hlavně chodit louky a zaniklé polní cesty.
Zaregistrován
9. 9. 2015
Přesně tak. Detektor nemá cenu v dnešní době už kupovat. Jsou to vyhozený peníze.
Chtělo to začít hned po revoluci. Tak jako se vším. Vlak už dávno ujel.
Zaregistrován
10. 2. 2021
To si nemyslím.Podle mě záleží na to co od toho člověk očekává. Ne každý vidí hodnotu nálezu ve finanční rovině.
Zaregistrován
17. 1. 2014
mario, ale chalani nehovoria o finančnej rovine😁
Zaregistrován
7. 10. 2006
Přesně tak, rychlokvašky, které v tom vidí rychlé obohacení, se brzy spálí a odpadnou. Milovníci historie si stále ještě přijdou na své. Sice se paběrkuje, to je pravda, ale jako relax a procházka po přírodě s možností najít nějaké překvapení, to je k nezaplacení🙂
Zaregistrován
17. 1. 2014
bež sa prejsť kovošrotom, nájdeš tam viac a lepších vecí, fakt už vlak dávno odišiel....😉 , ale teda Mlejn bude mat z teba radost
Zaregistrován
7. 10. 2006
Nedávno jsem potkal na poli hledače, který začal loni v srpnu kvůli Covidu, aby měl nějakou aktivitu, když je všechno zavřené a nikam se nesmí, a už měl za těch pár měsíců 22 ágéček. To je slušné skóre.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Mě ale nezajímá hromadění šrotu, mám rád to napětí, když máš signál a nevíš, co tam je a jsi plný očekávání ... a často samozřejmě přijde zklamání. Ale stejně pokračuješ dál, co kdyby ten další signál vyšel ... Jak se říká, lov je důležitější než kořist.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.