Moderátoři: smith
Zaregistrován
27. 4. 2015
Zaregistrován
4. 5. 2012
no ale ani vy to nemate celkom na ruziach ustlane ...
https://www.npu.cz/cs/npu-a-pamatkova-pece/npu-jako-instituce/zpravy/60040-pouziti-detektoru-je-i-v-dobe-koronaviru-stale-ilegalni
Zaregistrován
4. 7. 2010
janpeter to je jen bububu... nikdo nikoho nehlásí. Jde se opačnou cestou..
Spíš mi vysvětli ty multifrekvence, čekám na to se zvědavostí 😉
Zaregistrován
4. 5. 2012
re : Paul, multifrekvence, napriklad Rozalia je rozhodnuta do terky 705, ako zmeni frekvenciu ? len tak, ze si musi kupit cievku za 200 eur.....a ked chce menit dalsie frekvencie...tak dalsie cievky....a nie su lacne......
a teraz ty, co si mozes zmenit frekvenciu na svojom detektore, napriklad na deuse. Prebehnes lokalitu na frekvencii 7,5 , budes chciet zmenit inu frekvenciu, napriklad 15, tak budes musiet nanovo pobehat celu lokalitu stou novou frekvenciou.....
kym, ked tam mas zapnutu simultannu multifrekvenciu, tak ti staci len raz prebehnut celu lokalitu a vies ze detektor hladal na viacerych frekvenciach sucasne🙂
Zaregistrován
4. 7. 2010
janpeter no takhle jednoduchý to nebude.
Třeba vysoká frekvence je žádoucí jen tam, kde dohledávám třeba střepy z ag, ale aby mi na každym poli hlásila každej drobnej několikamilimetrovej plíšek, to bych se zbláznil.
Navíc mezi frekvencema není takovej rozdíl, i nižší vidí drobné ag..
Zaregistrován
4. 7. 2010
Přijde mi ideální, frekvence a další věci nastavovat na lokalitu..Ne tam mít "všechno"... To je dobrý možná pro začátečníky...
našel jsem si v diskuzi:
Po komentářích na fb uvažuju, že bych zavřel i nějaké kladné hodnoty, třeba do ID 5, jelikož detektor je extrémně citlivý, reaguje úplně na vše a já nechci kopat kdejakou drobotinu, úlomky, apod.
To jen podporuje mojí myšlenku...
Zaregistrován
4. 5. 2012
Ak si si nevsimol, tak pani je zaciatocnicka. Ked sa do toho dostane, tak multifrekvenciu moze vypnut...a ladit si frekvencie manualne🙂
Ono to mas ako s automato...nadavaju nan...ale kazdy kto ho vyskusa, uz nechce ine🙂
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pánové a přátelé,¨já to zde čtu, moc tomu nerozumím, ale někdo rozumný by měl udělat závěr a paní doporučit. Myslím, že by ji to moc pomohlo.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Zaregistrován
4. 7. 2010
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.