Moderátoři: smith
Zaregistrován
4. 5. 2012
To je pravda....poradit a vybrat vzdy bude tazke...ale moze pani si pozriet diskusne forum na lovcipokladov, a tam je mnozstvo prispevkov aj na teru 705, vankquisa, equinoxa...atd...zato nic neda🙂
Zaregistrován
16. 2. 2008
Paul napsal/a:
Je to jako dotaz, který auto je dobrý pro začátečníka 😉
Gumový 😉
Zaregistrován
14. 1. 2018
To Altmann:
napsal/a:
Pánové a přátelé,¨já to zde čtu, moc tomu nerozumím, ale někdo rozumný by měl udělat závěr a paní doporučit. Myslím, že by ji to moc pomohlo.
Altmanne to je v pořádku, pánové mi poradili a hodně, jsem jim za to vděčná 😎 .
A celé této diskuzi jsem moc ráda, protože v každém příspěvku se dozvím něco pro mě nového.
Zaregistrován
13. 4. 2014
Každý tu bude vychvalovat ten svůj. Nejlepší je zajít do prodejny, kde Vám ukáží a názorně předvedou Vámi vybrané a sama se rozhodnete, který je lepší. Každá lepší prodejna má svůj polygon pro předvedení detektoru.
Já mám Minelab Equinox 800 a jsem spokojen :-)
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jo a v prodejně nebudou vychvalovat svoje stroje. 😁
NAopak, tam je zištná snaha prodat, navíc začítečníka oblbovat.
na lovci pokladů a od Mlejnskýho bych si nekoupil ani rohlík..negativní zkušenost dvakrát stačila...
Platil jsem za servis, na dotaz co tam dělali odpověď nevim, pak nic..ale stálo mě to nic 500 + poštu. (A musel jsem se dva měsíce upomínat, přitom v záruce!!!)
Podruhý se mi zlomila opěrka, prej to je unikát a nikomu se to ještě nestalo..
Tak jsem tam přestal nakupovat...
Zaregistrován
28. 10. 2015
No ja aktuálně svou multifunkční noktu dvakrát nehajím,netvrdím, že je špatná, ale například levnější Terka 705 mi přijde mnohém praktičtější ve stejném výkonu, dále diskuse s využitím multifrekvence mi přijde v praxi (terénu) jako zbytečná, nejen v mém pohledu, ale také kolegu.. Většina z nás používá standardní nižší frekvenci (hloubka) základem je vždy kvalitní diskriminace.. V terénu se většina detektorářu vyhýbá místu s prilišnými signály (skládky smetí atd. ), je to docela vyčerpávající kopat každý zajímavý signál a tahat neustále bordel. Neexistuje totiž žádný detektor na diskriminaci předmětů,ale pouze kovu.Vsichni znáte situace kdy je signál luxusní, na displeji nádherné číslo a pak plechovy špunt, nebo podložka, patrona, nebo něco podobného...
Osobně s multifunkční noktu chodím pouze v jedné frekvenci a nastavení, pouze občas měním nastavenou diskriminaci..
Stejný to bylo i u terky 705, jediné co jsem si k ní časem dokoupil (na velké pole) pořádnou cviku s širším záběrem Nel Storm...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
4. 5. 2012
barbar: ziadna nokta este nema simultannu multifrekvenciu.....a na pole pouzivat velku cievku.....to nie je ziadna vyhra:(
Zaregistrován
4. 5. 2012
re : Paul, mne Elmara tiez nie je sympaticky...uz mi dvakrat zmazal nick...doslova ma vyhodil z fora.....ale snazim sa byt nad vecou a riesime tu detektor pre pani Rozaliu🙂
A tiez si myslim, ze v ktorejkolvek predajni ju dobehnu a predaju jej detektor, o ktory nema nik zaujem, len aby sa ho zbavili.....
Zaregistrován
28. 10. 2015
Možnost výběru nastavení třech frekvencí...
Na polích to teda výhra je, ale to snad každý posoudí sám..
Malá cívka je jako kosit trávu srpem, namísto kosou.. 😉
Velká cívka, prostě lepší větší záběr.. 🙂
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
4. 5. 2012
re : barbar, tie frekvencie nejdu nikdy naraz !
Velka cievka sa neodporuca na pole, tam kde je bordel....velka cievka ide do hlby, cize je vhodna dol lesa.....a mala do bordelu....ale to su zakladne veci....to by si mohol vediet.....
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.