Zaregistrován
21. 1. 2015
Zverejňujem mincu ktorú mám od iného člena fóra. Kremnický Hunyady resp. dobové oficiálne alebo neoficiálne falzum. Zaujímavá je anomálna váha 0,94g, takže v pôvodnom stave mal možno aj cez gram.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 9. 2011
skúsi niekto určiť mincovňu tohto Hunyadiho denáru Husar 623?
podľa mňa B-I BUDA Iohanes Münczer(Pohl 177-1)
Obrázky:
igormusinka@gmail.com
Zaregistrován
15. 7. 2007
za mne souhlas BI, mince pusobi moc hezkym dojmem. Unger popisuje tyto moznosti:
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
je to zajimave. pokud je to falzum (coz si zcela jisty nejsem), muselo by to byt pocinovane (nejake indicie tam jsou, ale neni to zcela presvedcive), pripadne to jeste muze byt amalgamacni postribreni (a nebo smeska, to uz jsem take zazil). dost pravdepodobne to ale muze byt i nejakym "legitimnim" zpusobem provedene obohaceni povrchove vrstvy o stribro. co se tyce vahy, je mozna dana silnejsim medenym strizkem (i to trosku ukazuje na to, ze by to falzum byt mohlo).
Zaregistrován
1. 8. 2010
Obol typ H-625, čo je to za značku? V Budapešti mi to dnes prečítali ako O-C, mne sa to zdalo ako B-C , fuki zas C-A
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
23. 6. 2007
Já jsem pro C-A, nebo C-E
Zaregistrován
10. 3. 2009
Vidím to rovnako. C-A alebo C-E. Zaujímavá je kresba kríža, keď sa jeho hnáty smerom do stredu stenšujú. Aj to písmeno C je veľmi tenké.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
25. 3. 2009
Keď si foto otočím, tak ja tam vidím C - A,
V kolopise Huňadyho mincí E vyzerá úplne ináč.
Zaregistrován
6. 2. 2008
Jsem pro C-A, příp. může být i C-R
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.