Zaregistrován
12. 1. 2010
I kdyz jsem trochu divny a tim padem na spionazni site jako je FB nechodim, tady bych se comese zastal. Spousta diskusnich for ma moznost podekovat za prispevek, pak se za nim objevi poznamka s jmeny lidi, kteri podekovali. V podstate to setri misto u prispevku, kde by byl obsah jen ciste podekovani nebo souhlas s puvodnim prispevkem. Na tom v zasade nevidim nic spatneho, to neni neco, co by melo nahradit komentare🙂
Zaregistrován
23. 11. 2010
Mal som na mysli to čo lepšie sformuloval Tenzor:
tenzor napsal/a:
... Spousta diskusnich for ma moznost podekovat za prispevek, pak se za nim objevi poznamka s jmeny lidi, kteri podekovali. V podstate to setri misto u prispevku, kde by byl obsah jen ciste podekovani nebo souhlas s puvodnim prispevkem. Na tom v zasade nevidim nic spatneho, to neni neco, co by melo nahradit komentare🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ale ani ja na tom nič zlé nevidím, dnes som nejaký zabrzdený. Ale som predsa len zástancom "vykecania sa", predsa len som vyrástol na sberateli a nie na FB.🙂 Verím, že som nebol pochopený nejako zle.😎 Osobne na FB som, lebo občas komunikujem s ľuďmi z hudobnej brandže kam patrím a je to dobrý flek na odovzdávanie infošiek kde, kedy a kto. Ale hlášky typu "pozrite ako sa môj synček dnes prebudil... pozrite ako som bol na bicykli... aha akú som si pripravil večeru... toto nééé...🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
sigur napsal/a:
ermanarich, gratulujem, toto nie je menej častý denár, to je skutočná rarita. 😉 Nemal by si, prosím, sken toho článku?
Spíš jsem čekal dotaz tohoto znění: "Nemal by si, prosím, 3D sken te mince?" 😁 😁
Jinak je to opravdu pěkný kousek, o tom žádná ...
Zaregistrován
17. 9. 2009
Rád by som oprasil temu, ktoru som tu spolu dost podrobne riesili. Konkretne denare J. Zapolskeho, mincovna Buda, mincove znacky AB, rocnik 1530. Podarilo sa mi dopnit tuto kolekciu. O dalsi typ stitu s kruzkom. Tento typ stitu mi pripomina neskorsie betlenove mince, nie je to klasicka hruska a v strede hore uprostred ma male vybratie. Pride mi ako kombinacia prveho a druheho stitu. Rocnik sice vyzera ako 1550 ale podla mna to musi byt nepodarena 3, opis sa sice lusti tazko ale predpokladam ze sa jedna o Jana I. Zapolskeho. Zaujima ma ci ste sa s tymto typom uz stretli. Rok 1530 bol v Bude z pohladu minci skutocne zaujimavy...
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
17. 9. 2009
Rád by som oprasil temu, ktoru som tu spolu dost podrobne riesili. Konkretne denare J. Zapolskeho, mincovna Buda, mincove znacky AB, rocnik 1530. Podarilo sa mi dopnit tuto kolekciu. O dalsi typ stitu s kruzkom. Tento typ stitu mi pripomina neskorsie betlenove mince, nie je to klasicka hruska a v strede hore uprostred ma male vybratie. Pride mi ako kombinacia prveho a druheho stitu. Rocnik sice vyzera ako 1550 ale podla mna to musi byt nepodarena 3, opis sa sice lusti tazko ale predpokladam ze sa jedna o Jana I. Zapolskeho. Zaujima ma ci ste sa s tymto typom uz stretli. Rok 1530 bol v Bude z pohladu minci skutocne zaujimavy...
Zaregistrován
17. 9. 2009
fotky k prispevku vyssie
Obrázky:
Zaregistrován
21. 12. 2008
Veľmi zaujímavé. Štyri varianty z jedného ročníka a jednej mincovne🙂 Gratulujem
Zaregistrován
17. 9. 2009
dakujem Miso, rad by som sa spytal aj Vas nech sa tu aspon trocha diskutuje ci ste sa s tymto stitom na Zapolskeho denari uz stretli, lebo tu na fore som ho neobjavil
Zaregistrován
24. 3. 2010
Áno je to veľmi zaujímavé. Denár s touto značkou zatiaľ nemám a tieto odlišnosti som si nikdy nevšímal. Comes by k tomu niečo mohol mať, ale sa tu dávno neukázal.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.