Zaregistrován
24. 3. 2010
Predám ľadvinu a kúpim ho. Za 5 litrov, to je za babku...😃
Zaregistrován
6. 2. 2018
Dostal sa ku mne tento denár 1530 N-TN. Podla mňa ide o dosť vzácnu záležitosť, našiel som len 1 iný predaný kúsok pred pár rokmi. Prečo ho ale Unger aj Huszar nepovažajú za nejak vzácny? :-) Aký máte naň názor?
Obrázky:
Zbieram denáre Ferdinanda I. z mincovní z územia Slovenska (rád odkúpim :)
Zaregistrován
24. 3. 2010
Podľa mňa je to veľmi vzácna minca.
Zaregistrován
6. 2. 2018
Aj cena nebola malá vzhladom k ulomeniu, no je možné že by som sa k nemu už nikdy nedostal.
Zbieram denáre Ferdinanda I. z mincovní z územia Slovenska (rád odkúpim :)
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
10. 3. 2009
Michal44 zmenši si ikonku, maximálna veľkosť je 65x65 pixlov. Inak to rozhadzuje stránku.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Bude to 8 rokov, čo mi Stredo vyfúkol Zápoľského denár s týmto "C", zatiaľ čo som sa bicykloval po kopaniciach. Pamätám si to ako dnes...ráno som ho tam zbadal, povedal som si, že si ho kúpim za odmenu, ale keď som sa vrátil, tak už tam nebol.😆
Tento je zaujímavý aj nápadne malým stredovým štítkom a pod "C" je vyrytý zvláštny objekt, ktorý pripomína stĺpik (lavice, trónu?).
Obrázky:
Zaregistrován
17. 9. 2009
Sigur gratulujem, neboj sa stále závidím viac mincí ja tebe ako ty mne.
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Stredo - gratulujem! Na fóre nie je hodne ľudí čo Sigurovi niečo vyfúkli spred nosa. A zjavne ho to mrzí, keď na to nezabudol ani po ôsmych rokoch...🙂
Zaujímavosťou vaších mincí je, že pri razidle stredovej mince použili na averze pre písmeno A obrátený punc písmena V no a pri sigurovej je to presne naopak.
Jediné čo mi z toho vychádza je, že každé razidlo Av či Rv vyrábal iný majster a možno bolo vyrobené v rôznom časovom období t.j. jedno razidlo sa vyrobilo nové a druhé bolo používané staré, ktoré vyrábal iný majster.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.