Zaregistrován
20. 7. 2019
Evropa1: ano, vidím to úplně stejně - neustále dokola opisované chyby (a k tomu nějaké nové), takže nevěřím ničemu, co nevidím🙂
Zaregistrován
22. 7. 2011
Ano, bohužel vznikají zcela nové chyby. Já jsem v poslední době zaregistroval dvě fatální chyby mincí, které byly v aukčním katalogu popsány dobře, ale autor nového seznamu si sdělení v katalogu špatně přečetl a tento omyl zlegalizoval do podoby neexistujících mincí..
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
22. 7. 2011
I když já se numismaticky a sběratelsky věnuji převážně měděným mincím pouze císaře Františka II./I., jsem ve spojení s kolegou, který sbírá měděné mince z období vlády Karla VI až Františka Josefa I. Na tomto základě mám snad nějaký všeobecnější přehled o měděných mincích. Bohužel na těchto stránkách není snadné se dopracovat k nějakému širšímu zájmu za podpory ostatních uživatelů.
Tato problematika nám dokáže položit mnoho otázek a není snadné na ně hledat odpovědi. Navíc některé otázky nechci řešit veřejně. Proto Vás chci opětovně požádat, pokud je to možné, o osobní elektronickou komunikaci.
Děkuji.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
19. 11. 2010
Znáte jméno sběratele, či sbírka byla v aukci v Šumperk?. Myslím, že tak ucelenou sbírku mincí Josefa II moc lidí nemělo, a nebylo by od věci používat jméno v provenance
Škoda že jsem vydražil jen jednu minci, a k tomu jedinou, kde jsem váhal, jestli vůbec mám přihazovat. Co si myslíte o položce 330?
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
13. 4. 2014
Nalezen v záklopu na půdě. Ta patina naživo je nádherná :-)
Obrázky:
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
7. 2. 2021
Ahojte, pozdrav zo Slovenska zasielam. Takmer 40tka na krku a prvy krat na fore, prvy prsipevok, verim, ze v pohode🙂 Chcel by som sa vas vsetkych uprimne spytat co bol dovod, ze ste si vybrali prave zbieranie minci Josefa II.? Dakujem ..PS: lub121 krasny nalez "na pude" !
Zaregistrován
7. 2. 2021
Nejak to tu po tych rokoch stichlo...ak by ste mali mince Josefa II. na predaj v klude mi piste. Dakujem
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ok, ale kam ti to máme napísať?
Zaregistrován
24. 3. 2010
cesar, niečo by sa našlo. V prípade záujmu sa mi ozvi na lupola@centrum.sk.
Zaregistrován
7. 2. 2021
Sigur ahoj, dakujem pisem ti email. No veril som ze sa nejak rozprudia vase odpovede tu pre vsetkych ...ved to moze byt zaujimava tema ...a kedze je to "komunita" Josef II tak som veril ze to moze byt pre nas vsetkych motivacne neajkym sposobom...ale v poriadku, ziaden tlak🙂 pohodovy vecer vsetkym
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.