Zaregistrován
26. 7. 2007
Zaujimava mincička
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
30. 9. 2010
kazdopadne,
po remeselnej stranke pekne zvladnute falzum,
aj ked autor bol fakt zrejme len pologramotny.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
17. 3. 2014
Nebo to dělal podle dvou hodně otřelých mincí, kde nečitelná písmenka jen odhadoval. Krásná věc.
Zaregistrován
20. 12. 2012
:shock: Parádní kousek.Kdyby tak byl k mání.Tomu by se u mně líbilo. 😁
Zaregistrován
19. 1. 2008
:-) .... já to vůbec nesbírám ...... tak třeba kdyby bylo něco na výměnu nebo tak, stačí napsat na mail ....
Zaregistrován
18. 1. 2010
to kekule
zajímavý 20 krejcar-mám již podbné křížence.Vznikl kombinací pražského 20 krejcaru 1761 M.Terezie a nějakého jiného 20 krejcaru Josefa II..Blahopřeji
Zaregistrován
20. 6. 2011
Zdravím, chtěl bych se zkušenějších zeptat, kde bych měl hledat aukce, v nichž se nabízejí měděné mince. Stříbrných se objevuje docela dost i na aukcích ČNS ( i když často dost otřesné kvality), ale ty měděné není skoro vidět, kromě občasných slušných kusů na eBay. Díky.
Sbírám produkci budějovické firmy L. & C. Hardtmuth
http://www.cbhardtmuth.cz
Zaregistrován
19. 4. 2014
Myslim že žiadna aukčna sien neponuka majoritne medene mince,može sa to stat vtedy ak im niekto ponukne nejaku velku zbierku medenych minci.Cielene ale určite nie.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
12. 8. 2006
To Humphrey: pravidlo byva jednoduche - v salovych aukcich se objevuji medene mince jen pokud jsou opravdu vzacne nebo v peknych stavech (pripadne oboji). Jinak jedine v konvolutu.
Zaregistrován
4. 9. 2012
Ahoj,
mám tu takový nanicovatý oběhový stav ze spoluvlády s MT a tohle není moje parketa, mohl bych poprosit o plné znění titulů (od německého krále dál – po sem tomu rozumím) a český překlad u tohoto 20 krejcaru Josefa II.? předpokládám nějaké Alsasko-Lotrinsko, ale nevím, pak nějaká městská hromadná doprava...či co ?🙂.
av: IOSEPH.II.D.G.R.I.S.A.GE.REX.A.A.LO.&M.H.D.
rev: VIRTUTE ET EXEMPLO. tady mi google někde radí překlad „pravda vás vysvobodí“, naopak překladač praví „ctnost a příklad“ Tak kde je spíš ta pravda?
A mincovna F je co? Hall, Vídeň? Je známý nějaký mincmistr či autor? Nic k tomu nemám.
Předem moc děkuji.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.