Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 4. 2007
Potřeboval bych katalog německých mincí od 1945 (případně i starší) do ukončení platnosti marek. Kdyby někdo měl něco v PDFku, tak by to bylo supr. Jinak mi aspoň poraďte jaký katalog mam shánět.
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
Pro vsechny, co zajima nemecko... velmi zajimave cteni:
http://rapidshare.de/files/32639382/MUNZFALSCHUNGEN.part1.rar
http://rapidshare.de/files/32644785/MUNZFALSCHUNGEN.part2.rar
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
Vcera sem to jeste stahnul, nedaval bych to sem, kdyby to nejelo. Ale linky na tomhle serveru casto vyprsej... mate nekdo ze zajemcu moznost to nekde vystavit? mailem to prohanet nechci, ma to 75 MB? Btw. nepremysleli jste o nejakem "spolecnem" ftpku? Nema nekdo moznost.
Zaregistrován
17. 9. 2005
myslim, ze sme tu uz mali jeden krat sekciu s linkami na oscanovane knihy, ale kedze to nie je celkom ciste, tak sa to zrusilo. Ono by s toho mohol mat problem este aj Zdenek ako prevadzkovatel. Cize sa mu necudujem ze sa snazi udrzat to tu bez veci co porusuju copyright.
Juraj.
Zaregistrován
15. 7. 2007
j-marc: nemyslim, ze by jsme to tady meli zverejnovat. To urcite ne. Souhlasim s tim, ze tady by jsme tyhle veci vystavovat z jiz zminenych duvodu nemeli. Myslim, ze neni nelegalni vlastnit FTP-ko. Jde jen o to, ze si mezi sebou proste muzem obcas neco poslat, aniz by to slo pres mail nebo sme to nekde vystavovali. Prislo by mi to uzitecny, je to navrh. Nemyslim ani, ze by to na tom FTP-ku melo zustavat. Proste jeden to nahraje, druhej smaze, pristupny jen pro par lidi, co jsou tady, komunikace vyhradne pres e-mail. Nebo se domluvi, ze to tam zustane 2-3 dny. Zadny linky, ani hesla... tak sem to myslel.
Zaregistrován
8. 10. 2006
Takový FTP-ko byl kdysi Bobbie (jméno změněno a nemá nic společného s jakýmkoli uživetelem tohoto fóra),
ale jak mu chudákovi změnily pracovní dobu tak nějak nestíhá. Bobbie upřímnou soustrast 😞
Zaregistrován
16. 2. 2007
:D je to tak... nemám teď čas ani na svoje stránky, lidi už mě bombardujou, proč tam nejsou další články atd. Dřív jsem měl fůru věcí v plánu, ale holt penízky se taky musí točit, tak na internetové aktivity není čas...
Stíhám jen už odpovídat na dotazy a něco přispívat na forum. Ale co se týče tohoto, můžeme se domluvit na nějakém upload serveru, nahraje se to a no problem. Jen se tu napíše co je to za materiál a následný link ke stažení poputuje zájemci už mailem. To znamená že se to fora nijak nedotkne. Já jsem ty uploady zrušil, ale nadále, kdo má zájem o literaturu uvedenou v topicu "Literatura", ji mohu poslat mailem. Nejsem teď u sebe na kompu, ale pár zajímavých knížek, samozřejmě za přispění uživatelů z jednoho neznámého fora, mám el. podobě.
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.