Moderátoři: numismat, smith

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
20. 4. 2013, 15:02

Ahoj všem, rád bych se zeptal na toto. Vyzkoušel jsem několik programů (Collection Studio, Organizer Deluxe) v demo verzi a nakonec jsem se rozhodl pro NUMISMATIC SAFE. Jsou tu dvě ALE. Řadím si mince dle KÓDU za sebou. Ale když chci doplnit další minci mezi ty dvě mince, tak už jí tam nemůžu dostat. Stále se mi tlačí na konec řady, i když jí dám pořadové číslo a té následující minci pořadové číslo posunu. ...

s tím druhým problémem zkuste napsat českému zástupci autora SW. když jsem si s ním kdysi dopisoval, tak říkal, že je autor otevřený novým nápadům a v případě potřeby zohlední další návrhy na vylepšení programu ... pořád se to vyvíjí ...

turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

Vytvořeno:
20. 4. 2013, 15:05

nechci malovat čerta na zeď, ale kdybyste uvažoval o svém nástupci, tak se hlásím první do řady 😆

To už by snad bylo lepší vyhořet než takové dítě.🙄
Na druhou stranu, alespoň by jsi měl dost prostředků na všechny ty panáky co nám dlužíš.😃 😉

mulisk007

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2013

Vytvořeno:
21. 4. 2013, 01:00

s tím druhým problémem zkuste napsat českému zástupci autora SW. když jsem si s ním kdysi dopisoval, tak říkal, že je autor otevřený novým nápadům a v případě potřeby zohlední další návrhy na vylepšení programu ... pořád se to vyvíjí ...

Myslíš tohoto?
http://www.cz.hobbykeeper.com/
Přes něj jsem to kupovol já.

Semipalakva

Uživatel

Zaregistrován:
15. 11. 2009

Vytvořeno:
19. 7. 2013, 12:28

Zdravím - nechci zakládat nové vlákno, tak se ptám tady - používá někdo z vás pro správu sbírky nějaký program? Dnes jsem narazil na toto a vypadá to docela slušně: http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/ostatni/opennumismat/
Doporučíte mi i něco jiného? Děkuji.

martas01

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2012

Vytvořeno:
20. 7. 2013, 15:14

Semipalakva:Používám klasicky Excel😃 ale tenhle prográmek vypadá fakt hodně dobře z toho co sem zatím viděl se mi líbí, kdysi jsem chtěl něco podobného udělat, ale skončilo to tak, že se mi nechtělo😃

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

Vytvořeno:
20. 7. 2013, 16:56

Já jsem si napsal svůj. Pár ukázek je dole. V knížkách, pokud svítí zeleně, tak si můžu zobrazit přímo sken daného článku.

Je to takovej mišmaš informací, které by se mi mohly někdy hodit. Od evidence panovníků, papežů a ostatních hodnostářů, mincoven, mincmistrů, přes kontramarky, evidenci nálezů, reforem a nařízení.

Na poslední fotce je ukázka vyhledávání předků dané osobnosti ( samozřejmě fungují i potomci )

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

LukeH2O

Uživatel

Zaregistrován:
30. 5. 2009

Vytvořeno:
20. 7. 2013, 17:12

pavelgregor: Hmm pěkný prográmek. Něco takového jsem kdysi přesně sháněl, ale bohužel nic mi nevyhovovalo. Takže jsem skončil u excelu a spokojenost :-)

Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz

Suvorov

Uživatel

Zaregistrován:
18. 2. 2011

Vytvořeno:
20. 7. 2013, 19:04

škoda, že ten prográmek na stahuj.cz není v češtině

Carpe diem, sed memento mori!

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
28. 8. 2014, 09:59

Po cca roce se zeptám, kdo si jaký program vytvořil či pořídil k evidenci. Mám evidenci v xls a obrázky sem tam někde. Rád bych si (už konečně) přes zimu dal dohromady evidenci sbírky. Zvládám jen html a něco z css. Rád bych, aby program uměl vyhledávat a případně dělat seznamy.

martas01

Uživatel

Zaregistrován:
21. 12. 2012

Vytvořeno:
30. 8. 2014, 15:21

Já jsem napsal něco v C# jako vedlejší produkt mého semestrálního projektu😃 jinak zatím mám evidenci v Excelu a fotky tak nějak různě. Ukázka mého výtvoru viz foto🙂 jinak je to jen beta verze co jsem měl hned hotovou ještě by to chtělo hodně dodělat.

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.