martas: nerikam, ze pripadna editace sbirky nepujde resit pres tu aplikaci nebo v nejhorsim pripade primo v textaku, ale pokud to bude zpracovavat vetsi soubory dat, tak se SQL proste pohodlnejsi😉
Jak mas resene propojeni s fotkama? Jenom tak, ze textaku je nazev fotky aversu a reversu?
tenzor:
nemam možnost udělat SQL dat. a dát jí někde na net a ani se mi do toho nechce, jak říkám bylo to myšleno pouze pro mé účely...
editace by šla řešit úplně v poho 🙂 máš pravdu že jak tam někdo bude mít několik tisíc záznamů tak by SQL bylo efektivnější...
propojení s fotkama je řešeno pomocí linku na obrázek... funguje to tak že v aplikaci se jen vybere fotka a ta se nakopíruje do složky dat v aplikaci a pak se to řeší přes link... samozřejmě že po vymazání mince se smaže i fotka...
nevíte náhodou někdo jak to je v současné době s programem NUMISMATISTS SAFE, V1.6 ze stránky http://www.cz.hobbykeeper.com/ ? stáhnul a vyzkoušel jsem si demoverzi a docela mi vyhovuje, ale když si ji chci objednat a registrovat, nemám od cz.hobbykeeper@gmail.com žádnou odpověď 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.