Zaregistrován
10. 6. 2006
Přítelkyně již navštívila očního lékaře? To já jen tak...
Zaregistrován
7. 10. 2006
:D jó to je gut
Zaregistrován
10. 6. 2006
:)
Zaregistrován
7. 6. 2007
Děkuji za nabídku, já se zabývám pouze anticku numismatikou - pod pojmem světové mince si představuji například sběratele, který typově sbírá mince 20. století. Kdyby tady byl nějaký větší počet antikářů tak bych se tomu nebánil. Zatím jsem jich tady moc nepotkal 😞 😁
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
7. 10. 2006
facctory: tak jsem zase prd našel, že Tys mi ty palečky nedržel😞
Zaregistrován
10. 6. 2006
Chlapci, čo sa tu hašteríte kto našiel, kto nenašiel, kto držal palečky, kto nedržal, berte to ako ja, pooohooodaaaa. Za hodinku a pol idem na pivko, asi sa zostrelím jak Iľjušin, manželka s deťmi je na Záhorí, prídu až o týždeň, zajtra som pozvaný na osadu na grilované mladé prasiatko a dva sudy piva. Tak to aj vy berte s humorom... proste pohodáááááááá.
Zaregistrován
7. 10. 2006
mi se s facctorym jen tak škádlíme😃 aby byla nějaká prča😉 a co že to tam u vás pijete za pivko? já du žel bohu celý víkend včetně dneška na noční😞
Zaregistrován
10. 6. 2006
Milý Kacuro. Veľmi dobre som vedel že sa hneď ozveš, videl som Ťa medzi prítomnými. Ja viem že s Petrom sa len tak hecujete, to chápem už dosť dlhú dobu... hádam ma vážne nepokladáš za magoraaaa?!?🙂
Tak tebe Teda fakt nezávidím😞 ja si to radšej odbijem na tom pivečku. Začnem v Pánskej Záhrade Granátom alebo Staropramenom, potom pôjdem na Hotel Jeleň na Bernarda a ukončím to v Patagónii Pisnerom. Ale Kacuro, nebuď smutný, ja Ti sľubujem, že na Teba budem myslieť... fakt.... hahahahahaha
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ty prevíte🙂 tak já si dám za Tebe v práci zase nealko pivo🙂 a jakoto že u vás pijete naše piva? dřív jsem sbíral pivní etikety, tak vím, že máte také mnoho druhů piva. měl bych se někdy podívat na slovač, já totiž rád ochutnávám cizí piva🙂 mimichodem staropramen teda fakt nemusím😞
Zaregistrován
25. 4. 2007
kacuro, a ja som ti tak drežal palce a fakt nič, alebo nechceš priznať, aby si nemusel ten sľúbený denárik poslať...no, no...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.