Zaregistrován
25. 4. 2007
archy, že som tak smelý, kde na záhorie išla manželka, šak víš proč sa ptám...😆
Zaregistrován
25. 4. 2007
kacuro: v piatok....... v noci ............v práci......., brr....
Zaregistrován
7. 10. 2006
no opravdu nic, jen pár drobných, dvě kule do předovky a jednu přeztičku botovku😞 jak vidíš, je to bída a to nás bylo 5 lidí a byly jsme tam 6 hodin. ostatní na tom byli i hůř než já ...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Kacuro, ja a facctory Ťa veľmi radi uvítame, Facctory býva úplne na západe pri hraniciach, ja o 50 km ďalej. Môžeme sa strtnúť niekde pri hraniciach a môžeme koštovať. Pív máme naozaj veľa a (aj keď to vy pepíci neuzávate, lebo len vy ste naj🙂) rozdiel v kvalite, aspoň tých našich špičkových pív s vašimi, sa už trochu vyrovnáva. Myslím to vážne, pivo Ti buď chutí alebo nechutí, ale dám ruku do ohňa za to, že v dnešnej dobe už na Slovensku nenájdeš zlé slovenské pivo. No ono jasne, keď prídeš niekam na lazy, alebo tam kde sa aj vrany otáčajú, tam šenkári to pivo dobre pretiahnu s hadicou po krížoch, jasné že tam je hnusné. Ale príď do normálnej knajpy kdekoľvek a slovenské pivo Ti bude chutiť rovnako ako české. Fakt, nerehoc sa, príď a uvidíš. Ste vítaní všetci.
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak to zase prrr ... já nehodnotím dokud neochutím🙂 mě např. chutnají i některá maďarská a chorvatská piva, za to německo, to je hrozný, to jsou vodičky bez chuti🙂 i ve Slovinsku mi chutnalo, ale to nevím, jaké jsem pil😞
Zaregistrován
7. 10. 2006
takže nejsem žádná pepík a nezastávám názor, že naše pivo je nej ... věřím, že na slovači máte rovněž dobré😉
Zaregistrován
25. 4. 2007
kacuro: ty ideš dnes do rachoty a ja dnes začínam 3-týždňovú dovolenku...😁 😁
Zaregistrován
10. 6. 2006
Facctory. Milá moja krásna mladá pani odišla s ratolesťami k starenke do Veľkých Levár.
Zaregistrován
25. 4. 2007
archy, takže manželka má korene na záhorí?
Zaregistrován
10. 6. 2006
Jasná páka🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.