komár, to je v poriadku, píšem preto, že aký mám názor na túto vec je podľa mojich komentov celkom zrejmé. Poznám osobne troch buzíkov a jednu lesbičku a nemám s nimi sebemenší problém, normálne priateľstvo ako s každým normálnym a koho si nejak vážim. Samozrejme sa vedú rozhovory aj týmto smerom a všetci týto (štyria) sa zhodli na tom že tie pochody po mestách v tangáčoch s vystrčenými gulami im zatiaľ nepriniesli nič dobré, skôr naopak a ako sami hovoria, tam chodia iba jebnutí. A o to mi asi ide - za každú cenu vykrikovať verejne že toto je normál a nie väčšinová spoločnosť a vy sa máte už vlastne prispôsobovať nám a nie naopak, to je to čo ma štve. A ešte aby niekto verejne kecal o tom , že je za zmenu jazyka (zrušenie rodov), aby to jemu vyhovovalo, tak tam toleranciu postrádam ja, ale z jeho/jej strany. A pokiaľ sa tam v tých tangáčoch producíruje s tým chlpatým zadkom, tak rovnakú toleranciu a úctu asi môže očakávať - a to je o inteligencii - tým múdrejším je to jasné. A ešte k tým nebinárnym - tiež nejaká reportáž kdesi na webe - neviem kde ale to je jedno - nejaká ženská (?) tam presadzovala názor, že ona vychováva decko tak, že ho nijako rodovo neoslovuje atď. - čo má vyrásť z toho decka?? kde už je tam rozdiel medzi príčinou a dôsledkom?

Novodobý úkaz!?!
Jsi za Amerikou asi tak 40 let pozadu.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

ANO bude líp 😉 úředníci už se maj královsky.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.