A přijde ti normální, že se takhle roky veřejně lže kvůli penězům? NAprosto to zkresluje nálezový informace a význam detektorů v archeologii..
Prostě se veřejně lže, bez ostychu..Není to normální... Ten co to odevzdal a přistoupil na hru s divočákama je u mě korunovanej vůl...

Mě to nevysvětluj, já vim jak to chodí, nadávam na to od začátku..
Maj změnit legislativu, jakkoliv. Než roky lhát a zkreslovat informace..
Já bych takhle lhát nemohl..A hodně si vážim toho kluka nedávno, co odevzdal depot a jasně řekl, že si nechtěl vymejšlet pohádky...To je borec.
Kraj ve výjimečnejch případech dá odměnu, i když je depot nalezen pomocí detektoru..takže snad je lehčí trošku upravit podmínky, než na veřejnosti ostudně lhát a udávat jiný nálezový informace.

Paul napsal/a:
Mě to nevysvětluj, já vim jak to chodí, nadávam na to od začátku..
Maj změnit legislativu, jakkoliv. Než roky lhát a zkreslovat informace..
Já bych takhle lhát nemohl..A hodně si vážim toho kluka nedávno, co odevzdal depot a jasně řekl, že si nechtěl vymejšlet pohádky...To je borec.
Kraj ve výjimečnejch případech dá odměnu, i když je depot nalezen pomocí detektoru..
Jo to je teda borec 😆
Za mě vůl a klidně to tu napíšu na plnou hubu 😉
Kraj nějakou odměnu dá ale nikdy nevíš dopředu jakou .Jasně že se našel případ kdy pro nálezce peníze sehnali ale takhle to do nekonečna nepůjde
A zákonodárce bych moc nedráždil.Jen ať to je tak jak to je teď nebo si už nezahledáme 😋 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.