Když není bobří ocásek, můžete jej nahradit ocáskem např. z ještěrky, nebo vepříka jak říká náš kuchař alchymista a jeho jméno raději ani nenapíši.
Ale jinak, pečené vepřové ocásky to je lahůdka. V Německu či Rakousku je normálně koupíte, u nás se musíte domluvit u řezníka. Nechá u toho kousek křížové kosti, já to někdy vařím, někdy peču, když vařím, přidám vepřovou packu, to co Vy asi vyhazujete
Ladislavaliev@atlas.cz

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Poznat to není. Je to tak hnusný, že ani není poznat jestli to je živý nebo gumový.

Potkana,veverku ani hada bych do huby nevzal
Psa jsem asi jedl onehdá.Bylo to v remosce a pak na mě štěkali tak nevím😃.Byl jsem mladej kluk cca 19
Jinak do roku 1956 myslím byl pes či kočka jateční zvíře.Dnes kdyby si zabíjel psa a někdo tě udal tak ti ochránci vytlučou okna.Přinejmenším
Kočku jedl známej,ještě za komančů a říkal mi že chutnala velmi dobře. Dobytek😃

Vietnamci dokáži zpracovat vepřový bůček tak, že paní Cajhamlová by si také pochutnala., Je to opravdu doplněné zeleninou či ovocem a i v našich podmínkách, jejich restaurace, které jsou v prostoru těch velko..jako je např. ... je vše čerstvé, ráno nakupuji, dokáži si vybrat zeleninu a hlavně ji zpracovat s masem, že já, který zeleninu nemusel si pochutnám. Bohužel máme zde několik spřátelených rodin a malý Vietnamci si pochutnávají na řízku,také vepřo, knedlo, zelo či omáčky. Paní si ztěžovala, že malý Honzík rýži nejí a zeleninu také. Je z toho docela nešťastná a těžko udržují takové rodinné vztahy jako ve Vietnamu. Vždy k ní běžím o radu co a jak uvařit. Poradí k mí spokojenosti.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.