ta fotka vystihuje vše...on si v proslovu stěžoval na pomalý soudy a sám je zatěžuje nesmyslnejma kauzama, kde se neumí chlapsky omluvit. Karma ho brzo dožene.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Paul napsal/a:
ta fotka vystihuje vše...on si v proslovu stěžoval na pomalý soudy a sám je zatěžuje nesmyslnejma kauzama, kde se neumí chlapsky omluvit. Karma ho brzo dožene.
A ty se divis? vzdyt ten clovek lze, manipuluje a mluvi jen tak aby to bylo pro nej vyhodny. Porad nechapu jak takovy gauner a salamista muze mit tolik priznivcu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

lidi ho nevolili pro něj, ale aby tím nasrali tu druhou půlku.
a ano, mluvím i za sebe.
mě je třeba celkem volný, ale fakt, že jiní z něj mají/budou mít 10 roků zvýšeného krevního tlaku...to mě těší😃
principála cirkusu volím podle míry zábavnosti. s těma dvěma dalšíma možnostma by byla nuda. jeden by pořád chrápal, z druhého by chrápali ostatní.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Také tak, volil jsem menší zlo.

Přístup hodný inteligenta....
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.