Tak tohle nechapu, muze si tim omlouvat ze volil blbe, ted to vi tak se bude tvarit ze chtel nasrat jiny, a nebo je to pitomec co rad skodi ostatnim nic jinyho mi nenapada.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

No co by. Přilezlo to ze Španěl jako španělská nemoc. Ale i ta naše, černá hovna, jsou zastoupená. Takoví ti slizcí bezdomovci - slimáci. Ti hnědí vypadají fakt jak hovno. Ale hovnama se dá hnojit (no dobře, ne na přímo) a pak to roste, kdežto tohle sežere co se dá i nedá. Zvláštní, že se s oblibou vyskytují i na spáleništi. Nevím, co tam hledají.

Paul napsal/a:
ta fotka vystihuje vše...on si v proslovu stěžoval na pomalý soudy a sám je zatěžuje nesmyslnejma kauzama, kde se neumí chlapsky omluvit. Karma ho brzo dožene.
Víte co by to chtělo? Pár pořádných výchovných. A na Ovečku deku. A na Mynáře uličku.
Já ho nevolil a všechny jsem varoval před tím, aby ho volili. Marně. Lež a nenávist zvítězila.

https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/plasticka-operace-komplikace-necekany-vysledek-modelka-plastika-silikonovy-implantat.A200813_081306_zdravi_bib?zdroj=vybava_recombee
Jeden neví, jestli se má smát, nebo si zoufat nad debilitou.

Nevolil jsem blbě, volil jsem úplně správně - dle mého mínění, A v rámci možností.
V první volbě nebyla jedna jediná osobnost, co by stála za řeč. Kdyby kandidoval Jágr, volím jeho, aspoň ho každý zná a je to bezesporu hvězda.
Tak jsem volil Zemana, že s ním aspoň bude sranda a největší problém, nepochybně s ním bude mít elita národa z Prahy. "Umělci" a podobně.
V druhé volbě zase média a kavárny protěžovaly Drahoše, až mi z toho bylo blbě, a braly ho jako hotovou věc. Takže jsem neměl jinou možnost, než volit Zemana.
Kdyby byl ten druhý někdo jiný, tak ho dám, i když taky s výhradama, protože půlka měla názory napřesdržku.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

Volil jsi blbě. To je naprosto evidentní. Ale co dělat, když se v kampani Zeman a jeho fans neštítili naprosto žádných podlostí? A všichni na to skočili s tím, že "nikdo lepší nebyl". No s takovou Němci zvolili i Hitlera. Taky tam "nikdo lepší nebyl".
A v té druhé volbě - to už byla naprostá debilita volit Ovara.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.