Od roku 1879 kdy Říp zalesnili, není z něj výhled vůbec žádný.

já myslím, že došlo k "nedorozumění". tady přeci nejde o to, kdo koho volil. tady jde o reflexi. jednak má každý právo volit si koho chce (ale také odpovědnost nést následky, na co se zapomíná), jednak né každý je tak zkušený/chytrý/věštec/apod. aby tušil, jak to doopravdy s jeho favoritem a blahem občanů bude.
když už ale něco proběhlo a já vidím, co ten můj ne/dělá - tak bych k tomu měl zaujmout nějaký postoj. což tady dost chybí. je to jak již tady vzpomenutým hitlerem - lidi ho mohli volit, dokonce opakovaně (což např. u toho našeho čuráka nepochopím), ale tvrdit v 39 nebo 45, že to bylo OK může jen .... a že jich pořád bylo a nejspíš i je...
a ještě jeden příklad, vemte si např. altmana, který tady opět naříká dokola to samé a přitom mu již bylo několikrát odpovězeno, např. evropou, ale odpovědi se mu evidentně nelíbí tak "hledá" dál. to je, bohužel, našemu mozku z části přirozené. horší jsou ty nacionalistické kecy - tam jim evidentně nestačí k poučení ani zvěrstva co napáchal v 19a20str.
ferovyobchodnik@seznam.cz

Pavel_III napsal/a:
...ale hlavně z Kriváně (to vím, tam jsem byl) je rozhled pěkný.
Áno, je úžasný...síce ľudí jak hovien, ale stálo to predvčerom za to. Na malom Kriváni síce trochu mraky, ale na vrchole paráda, videl som skoro až na ten váš čechúnsky Rííííp 😃
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.