Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42511 4. 9. 2020, 06:40

Paul napsal/a:

:mrgreen:

Je to tak, podnikatelé a živnostníci jen ležej, nic nedělaj a neplatěj, a jdou jim za to peníze na účet.

Kdo píše že nic nedělaj a ležej? Každou druhou střechu udělaj bez papíru a tak je to ve všem
A drobný živnostníčci co si jedou doma sami na sebe s nějakou minivýrobou nejsou prospěšný už vůbec.Dokonce neplatí ani sociální
Takže tak 😃

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42512 4. 9. 2020, 06:43

A říct že hlavně drobný živnostník ojebava kde se dá může jen kratkozraky tupec

ntvl😃 tak kamaráde krátkozrakej tupec jseš tady jedině ty
Se musím smát jak jseš naivní a nevidíš si na špičku nosu

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42513 4. 9. 2020, 06:44

Pravdu nemá, protože zaměstnanec možná odvádí, ale zaměstnavateli a v naší zemicce se domnívám je většina zaměstnanců zaměstnaných u firem spadajících různou formou pod větší giganty kteří buď daní ve své zemi nebo využívají nejrůznějších úlev a daňových výhod.

A tohle je taky slušnej výblitek😃

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42514 4. 9. 2020, 06:47

Barbar ty máš větší firmu koukám tak to je krapet jiný. Drobný živnostník udělá každej druhej kšeft na černo tak aby nemusel v březnu platit ani korunu

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42515 4. 9. 2020, 07:49

Ešte niekoľko rokov práce a Barbar dude väčší ako Agrofert.
Držím mu palce. 👍

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42516 4. 9. 2020, 09:41

Kato, jsem tak najivni ze jsem taky ten zlorad zivnostnik, jsem asi blbej protoze jsem podstivej a mne podobnych znam dost. Ze lidi ojebavaji? To je pravda, ucili se to tady pul stoleti. Ale kazdou novou generaci myslim je to lepsi a lepsi a lide zase pomalicku nachazi vlastni hrdost, nebo aspon v oboru ve kterem delam potkavam hodne mladych lidich kteri zacinaji svoje podnikani a tam to rozhodne vidim. Zeptat se jestli neco chces na fakturu nebo bez je mezi nima spis ostuda. A ty jsi pro me zavistivej idiot kterej nam tady leda ukazuje zrdcadlo sebe sama.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42517 4. 9. 2020, 09:43
Letos kamaráde bez šance.. příští rok zamluvený a na případné rozšíření nejsou lidi.. Do toho mám vyhlidnutej baraček rok 1905 super misto, na soukromou kompletní rekonstrukci. Pokud to vyjde, časově se nejspiš ani nevys.ru...

Tak to mas pekne naslapnuto, jen tak dal. Uz mam par firem a ted resime naceneni.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42518 4. 9. 2020, 10:07

Komare tak to jses šťastnej člověk že máš kolem sebe samý poctivce.
Jo a idiot je ten co tě každý ráno obouva
Nevím jak si přišel na to že jsem závistivej. Píšu jen ze zkušenosti jak to tady chodí a jestli si myslíš že to co jsem psal není pravda tak jses hodně naivní 🙂

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#42519 4. 9. 2020, 10:16

jeden z najväčších problémov pri zmene prístupu a myslenia je to, že všetci potom vidia po čase čo sa s ich poctivo odvedenými peniazmi deje - bohužiaľ. Vo svojom okruhu mám viacero chalanov v mojom veku, ktorí kedysi začali podnikať a mali ambície na "poctivosť" - po pár rokoch všetci robia ako môžu, aby odviedli čo najmenej s dovetkom, že tým kurvám nič nedajú.....
A viem že mi rozprávali ako boli vydieraní politickými stranami (SMK, SNS, a možno ďalšie, ale to je jedno, jeden bol tými a druhý tými, podľa toho, ktorú oblasť mala ktorá strana na starosti), keď chceli uspieť v nejakej súťaži.
A v takejto atmosfére sa to nezmení nástupom inej generácie, to tu bude furt ..

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42520 4. 9. 2020, 10:25

Paul napsal/a:

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/ministerstvo-financi-kompenzace-superhruba-mzda.A200903_184007_ekonomika_lesa

Boha nevolte ty diletanty. 😲

No to víš, krize jak z 30 let :-D:-D:-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.