Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42541 4. 9. 2020, 19:57

Okamurův slušný člověk, kandidát Norbert Naxera. Hlásá lži, sdílí hoaxy a prasečinky

SLUŠNÝ OBČAN NA 1. MÍSTĚ skví se velikým červeným písmem na předvolebních billboardech hnutí SPD. Vedle tváře předsedy Tomia Okamury na jednom z nich shlíží na občanstvo JUDr. Norbert Naxera Bc.
Facebookový profil pana doktora práv, předsedy Svazu českých právníků (!), je výstavkou toho toho nejstupidnějšího a nejodpudivějšího, co se dá u českých „rádobyvlastenců“ vidět. Infantilní vulgarity smíchané s vyvrácenými hoaxy pan kandidát nejen sám píše, ale i hojně sdílí..

https://www.forum24.cz/okamuruv-slusny-clovek-kandidat-norbert-naxera-hlasa-lzi-sdili-hoaxy-a-prasecinky/

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42542 4. 9. 2020, 20:05

No to se Vám povedlo. Doufám, že neúmyslně jste udělal zde reklamu. Já to jméno např. zde slyším poprvé a doufám, že i naposledy. Já bych to nerozšiřoval, neb se to bude i mnohým líbit (bohužel)

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#42543 4. 9. 2020, 22:29

Toho člověka neznám ale vzhledem k tomu že článek je na Forum24, bral bych ho s rezervou 😉

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#42544 4. 9. 2020, 23:08

Ani jsem vás všechny nestačil přečíst,že se budou před volbami šířit lži ,nato to bychom si už měli zvyknout a něco jinýho co mě nasralo?...jo ted vidim vystrčenou prdel pana Vystrčila...jo bral bych to jako rebelii ,který se musej v Číně tlemit...pro ně představitel okresního města,dle počtu obyvatel...a ta maškaráda okolo...nic,prosazujme demokracii v Číně důsledněji nechme je volně pohybovat po světě,kdyby se urvalo 200 000 000 Čínanů svět by to nedal ....a všichni chytří a silní to vědí😋 😎 😁

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42545 4. 9. 2020, 23:37

.................ale Vystrčil je jediným faleristou, který má ve sbírce řád Taj-wanu.😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42546 4. 9. 2020, 23:40
Určite nie je moj kamarát ani známy, ja som rodák od Lucenca hoci do polovice 14teho storočia nejaké kosti sú aj v Nitre pochované... Stani pokial má fundovany pohľad mi je jedno či je čierny, alebo biely...

Nóó, tak to mi nevyšlo...😉
Ja som si s väčším záujmom prečítal príspevok od maros-a, ako od Karola-fyzika, či čo to vyštudoval..
https://sk.wikipedia.org/wiki/Karol_Ondriaš
-s-

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42547 5. 9. 2020, 00:00

komárovi rozumiem. Ak sa snaží robiť a žiť poctivo, jasné, že sa ho tie hlášky dotýkajú.
Ale nerobme si ilúzie. Dnes ráno na TXT STV1:
Všetci vieme, ako tu funguje. Ten tieň v pozadí som ja. Fešák, že? 😋
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42548 5. 9. 2020, 00:21
K tomu ještě netopýří zub, ropuší krev a provaz z oběšence 😉

A kapku psacej masci do mléka. To som kedysi niekde videl ako recept na dlhý život.. Viete vôbec, čo to znamená? 🙂 To nie je dotaz na Altmanna.
Altmanne, hlavne nie toho pol litra hruškovice (cca 53%.) To zloží aj iné povahy, že kato? 😁
To by sme museli pravdepodobne ísť na funus, aj keď exitus by nebol spôsobený covidom..😋 A teraz v dobe semaforov a rúšok to nie je to pravé orechové.
-s-

Profilový obrázek
TONY-KK

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2013

#42549 5. 9. 2020, 01:17
Nóó, tak to mi nevyšlo...😉 Ja som si s väčším záujmom prečítal príspevok od maros-a, ako od Karola-fyzika, či čo to vyštudoval.. https://sk.wikipedia.org/wiki/Karol_Ondriaš -s-

Tieto vedomé zlátaniny a svojské interpretácie, ktoré vyprodukoval RNDr. Ondriaš v blogu, ktorý nám odporučil grofik ani nemá zmysel čítať. Zarytý komunista, ktorý úspešne preplával ako socializmom tak i terajšou dobou, nás má podľa grofika osloviť fundovaným názorom?! Človek, ktorý každý rok píše ďakovné ódy za príchod vojsk Varšavskej zmluvy a konkrétne ďakuje sovietskym vojakom za rok 1968, je podľa mňa duševný úchyl. Grofik, teda to som netušil akých máš kamarátov. Podľa mňa by ste nemali slopať toľko domoviny z toho hrozna, čo každý rok vypálite. Kĺudne by ste s kamarátom Karolom mohli založiť tu na Sběrateli ,,Boľševický krúžok mladých zberateľov". V podstate zberateľstvo a súvisiace témy sa tu aj tak dostávajú do úzadia. A kľudne ma zmaž ak máš pocit, že som Tvojmu kamošovi Karčimu spôsobil hlbokú citovú ujmu. 😃 😆 😁

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42550 5. 9. 2020, 01:21

:P

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.