Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42581 5. 9. 2020, 19:57

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42582 5. 9. 2020, 20:35

Námet na diskusiu:PUTIN dle francouzského tisku

PUTIN JE NESNESITELNÝ… (článek ve francouzských novinách „Liberation“).

Je příliš odvážný a silný, příliš sebevědomý, Rusko křičí jak ho zbožňuje, ale my bohužel proti tomu nic nezmůžeme… 
Nikdo tak neznervózňuje Západ, jako Putin – člověk, který představuje nesnesitelnou mužskost pro naši nezdravou společnost, která si uvědomuje, že již nezastupuje zájmy všech a všeho.  
Hlava Ruského státu je sportovec, mistr bojových umění, ve střelbě a myslivosti a naše společnost má ráda idioty, nemá ráda lidi jako Putin. 
Hlava Ruska – vlastenec, který přemýšlí historicky, strategicky, jako  nástupce carů a SSSR – takový člověk je prostě rozzlobí. Vůdce národa s jasnou hlavou, který přesně ví, co dělat, je přivádí k zoufalství.  
Proměnit svět v silikonový písek, skládající se ze zemí s obyvateli zombie,  kteří se přehrabují v obrovských obchodech … – to je cíl hry těch, kteří ovládají.  
Ale to není pro Putina. Vidí svou zemi, dědictví. Vidí podvod a spiknutí tohoto světa.  
Protiruská vzteklina se stává prostě nesnesitelnou.  Západ křičel na Jelcina „BRAVO“, když ničil svou zemi, zbídačil svou  populaci a šokovou terapií zabil 20 milionů lidí (to je demografický výsledek jeho vládnutí).  
Zvlášť když tento alkoholik poslal vojáky a tanky proti svému vlastnímu parlamentu… a Západ to tehdy považoval za skutečnou demokracii…  
Dobří Rusové jsou jen mrtví Rusové a to, co se nepodařilo Hitlerovi se chystal vykonat Jelcin a šoková terapie Goldman-Sachs.  Se slabým Ruskem by rozebrali všechno. 
Ale Putin … nic nedal.  Západ vyčítá Putinovi, že zůstal dlouho u moci.  Ale nikdo neobviňoval Mitterranda, bývalého francouzského prezidenta po dobu 14 let, ani F. D. Roosevelta, ani manželku Clintona, která se chce stát prezidentem po svém zneuctěném manželovi, ani paní Kirchnerovou, která nahradila svého manžela na prezidentském postu. Proč obviňují Putina?  
Zaprvé – především je to jeho nesnesitelná maskulinita a zadruhé je to ruská výjimečnost, která nemá konec a měřítko, o které napsal Dostojevskij.  
Anti-ruská nenávist – je nenávist dlouhodobá a hloupá, zejména ve Francii. Koneckonců, jak řekl Henry de Kerillis před válkou, „Francie vždy měla výhody ze svého spojenectví s Ruskem, a dokonce i Výmarské Německo provádělo vojenské cvičení vojáků v sovětském Rusku. 
A dokonce Hitler – předtím, než poslal hnědé košile, aby zabily a proměnily v otroky zlatovlasé slovanské hlavy. Rusko chce mír a Západ si neustále přeje válku.“  Evropa se už dvakrát spojila proti Rusku - v letech 1812 a 1941. Svět ví k čemu to vedlo!  Nemůžeme alespoň trochu žít v míru s Ruskem? A budovat Evropu – namísto toho, aby Západ proti Rusku zbrojil?  
*Putin je v tuto chvíli jediná hlava státu, která myslí jak de Gaulle – a to mu vyčítají.“* 

Nicolas Bonnal

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#42583 5. 9. 2020, 20:48

Co ste to tady prováděli?

Nicolas Bonnal lže - v roce 1812 (i v letech okolo) se naopak celá Evropa (i s Ruskem) několikrát spojila proti Francii a jednomu malýmu Korsičanovi.

Čína by se nám mohla pomstít - mohla by k nám přestat dovážet ty nebezpečný sračky. A další typy coronavirů by si mohla nechat pro sebe.

František si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu v Hamé Babice.

Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek.

Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám.

Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: „Pamatuješ si, co jsem ti říkal o té kráječce okurek?“

„Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!“

„Udělal“ smutně přiznal František.

„Ach Bože můj, co se stalo?“

„No co by, vyrazili mne z práce“

„Ale neeee, ublížila ti ta kráječka okurek?“

„Kráječka okurek? Ta ne, ta dostala taky výpověď.“

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42584 5. 9. 2020, 21:12

grofík je to nádherná satira..rozesmálo mě to😃
mistr bojových umění, nesnesitelná maskulinita atd.
😁

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42585 5. 9. 2020, 21:14

No, já to nerozumím, ale např. velitele pomocného Rakouského sboru byl kníže Schwarzenberg, potomní vítěz od Lipska Pruský sbor se držel poněkud zpět, ale byli tam jednotky z Hannoverska, Bádenska, Bavorska i Saska a dalších německých zemí, bylo to zhruba 600 000 vojáků-. z celé Evropy, i ze Španělska.
To je rok 1812 a v roce 1814 již ti prostí mužici a kozáci byli v Paříži. U Waterloo Napoleona porazil Welingtom a pruský generál Blücher.

V roce 1941 to byla III. říše + Rakousko, dále Vlámové i ti druzí z Belgie. V Rusku bojovala i jednotka z Nepálu a to dokonce v roce 1945 v Berlíně. Francouzská jednotka SS se rvala až do konce, bojovali mimořádně statečně. V Rusku bojovali vojáci z Itálie, Španělska,Slovenska, Norská legie, Finsko, kurva možná že jsem stará garda, ale vojenství mně prosím neučte. Kdo to nechápe, nebo mi nevěří, klidně mi napište. Meil tam někde mám.
ANO, poslední co Putin řekl, a já to přeložím asi takto: "Již nás neserte, jsme na Vás připraveni a v Rusku Vás uvítáme" . Asi chtěl poukázat na zásoby zlata, dostatek nafty i výcvik armády. Ty kecy, že namají peníze, kdo to asi psal.Možná, ten překlad není uhlazený, ale je tomu tak. Rusové již nechtějí být levnou prodejnou důležitých produktů za pár rublíků. Kupodivu Němci i Frantíci to uznávají. Pavle III. nejsme zde všichni nevzdělaní!
Nedívali jste se na Kateřinu Velikou, ten seriál z roku 2015? Tam bylo přesně to co Rusové jsou a co cítí k vlasti.

Nicolas Bonnal lže - v roce 1812 o Vás jsem se domníval, že jste vysokoškolsky vzdělaný intelektuál. No, jak říkám, já ničemu nerozumím. Kdo chcete mi věřte, kdo nechcete nevěřte tak jako vždy.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42586 5. 9. 2020, 21:24
No půl litru 53% hrušky by mě sice nezabilo ale byl bych pěkně zlitey

Ale ten stav ráno...🙄 To by Altmanna možno zložilo, keď má "rýmu", tým skôr, že mám dojem, že bol skôr vinár.. A má rád bryndzové halušky..😋 /Nemá.../
-s-

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#42587 5. 9. 2020, 21:32

Grofiku, zajimalo by me jestli takove informace povazujes za bernou minci?

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42588 5. 9. 2020, 21:32
Prekvapením čítam 🙃😊 kto vsetko má byť môj priateľ, ale prečo nie, radšej za sociku vyštudovaný fyzik ako dnes vyštudovaný sociológ nebodaj politolog... 😃

To som spôsbil ja, keď autor článku je niekde od NR, Ty tiež a keď si nám ho tak nútil na pozorné prečítanie, tak som si to tak vyložil. Sorry. Myslím, že aj vekovo ste tak +/- ...Tak preto. Aj tak Ti celkom neverím, že ho nepoznáš. Nemusíš byť rodák z NR, ale žiješ tam. Ja som rodák z Čadce a desiatky rokov som tam nebol.
Vlastne odvtedy, čo sme sa ( rodičia) odtiaľ z mne neznámych dôvodov odsťahovali.
-s-

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42589 5. 9. 2020, 21:33

Stani byl jsem naozaj vinař, ale již nemohu, nejsem prepitý, nemoc mi to nedovolí. Upřesňuji, halušky milují na všechny způsoby, jen s bryndzou nikolive. Máte tam kopu dalších moc dobrých věcí. Ještě k smrti nesnáším Průtahovu Borovičku. Když jsme jeli později na cvičení do lesa, mohl jsem cvičit jen tam, kde rostly smrky a dubina.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42590 5. 9. 2020, 21:33

Hmmm, až teraz mi to došlo: pokiaľ spojíš 50°°C vodu + 3dl. vody dostaneš liehovinu 53%...😈
Kua dobrééé.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.