action77- nechci tvrdit, že jste příliš jednoduchý nadšenec, mně pochopitelně nejde o škvarky,sere mně však, že to se vyřeší i se soudem za 14 dní,ale jiné záležitosti jako např. jeden pan předseda vlády a jeho milenka tam to trvá déle a zda to nikdo uzavře nevíme. Ale to je jen příklad. Dílnu se škvarky vyřeší obvoďák, problém jsou jiné věci, kterým je nutno se věnovat.😁
Ladislavaliev@atlas.cz

Šikovný a bezskurpulentní advokát dokáže soudní jednání protahovat téměř do nekonečna 😉

Tyto výkřiky mi připomínají mého malého pejska který statečně štěká na pitbula který je bezpečně za plotem 😉

To je doslova vtip století. První příspěvěk, kterej jsem teď namátkou z tvých oblíbených Parlamentních listů vygoogloval byl tento: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Manazerum-z-Mostecke-uhelne-se-nechce-do-basy-Pravnici-chystaji-pro-svycarske-soudy-dalsi-klicku-635853#discussionbrief
Můžeš mi třeba říct, proč není v onom článku jediná zmínka o Zemanovi, který je za prodej Mostecký uhelný (doslova za pakatel!) plně zodpovědný? Zeman kvůli týhle kauze od začátku čelí mnoha českým či švýcarským soudům, a podle švýcarů je hlavním viníkem týhle kauzy. Ten Zemanovskej dobytek prodal mj. napříkad ruský dluh vůči ČR v hodnotě několika miliard dolarů ze pouhých 400 milionů Kč!
A proč je v tomhle stupidním článku třeba obrázek Kalouska, kterej s touhle kauzou absolutně nikterak nesouvisí (o prodeji rozhodla vláda Zemana, která vystřídala vládu Tošovského). Z těch tvejch Parlamentních listů se chce každýmu akorát blejt - co článek, to 100% lži.

Není u pna Kalouska náhodou poznámka, že je to jen ilustrační obrázek jednoho z největších zlodějů, prozatím netrestných
Zeman, je pro Vás i mně pan prezident Zemena, je to jasné. Víte, je pravda, že některé dluhy z dob sociků jsou již v hrdeli a 400 -milionu je alespoň něco.
Jinak pro pány moderátory, je možná, aby k nám přilezl a zde šířil nenávist nějaký človíček, který za své psaní bere peníze? Který píše co je mu nařízené, já bych jej nepodceňoval, myslím si, že zde porušuje klid a pohodu a rozbíjí kolektiv. On mu to tam někdo, nikoliv lidí připraví a ten nechtěl jsem napsat blb, to bych si nedovolil, ale potom nám jako malý "geblsík" lije do hlavy sračky. Sprostá slova zde jsou, je nutno mazat.
Ladislavaliev@atlas.cz

Ten SPD pablb má veřejný profil na Facebooku, takže si může každý podle jména vyhledat jeho profil a přesvědčit se o tom, ze článek je na 1000% pravdivý. Ten SPD blb tam má navíc fotky i z demonstaci KSČM nebo fotky z demonstací německých bolševiků, kterých se zůčastnil.. Tohle chcete aby nám vládlo?? https://www.youtube.com/watch?v=NreSQFqiMNo&ab_channel=NorbertNaxera,JUDr.

Ako tak čítam niektoré príspevky, nadobudam istotu tridsať rocne budovanie demokracie má pre niektorých prispievatelov mimo prázdnej hlavy nulové účinky, to prosim môcť tak čítať príspevky o 50 rokov, zrejme úrovňou vzdelania dobehneme Afriku... Jáj to uz 80% nebude vediet ani pisat...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Turtleoverhead: pises, ze kazdy ma udajne doma 90% cinskych vyrobku.. Koukam po svym byte ale zadnej cinskej vyrobek nikde nevidim. Lednice Liebherr, mrazak Zanussi, Hi-fi Sony, Harman Kardon, Technics, bedny B+W.. v kuchyni mam mikrovlnku Samsung, fen a kavovar Rowenta, dve TV phillips a Grundig, mobil mam Samsung, i ty pitomy nabijeci baterky mam GP a Duracell, pocitac mam made in USA, monitor Eizo, auto mam nemecky, sluchatka Sehnheiser... Tak kde mam ty tvy cinsky shity ty prolhanej smejde??? Ano, nektery z techto vyrobku nebo jejich komponenty jako treba dalkovy ovladace, jsou made in china.. Auta znacky Skoda se taky vyrabeji v Indii, coz ovsem nenamena, ze Skodovky jsou indicky!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.