Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42711 9. 9. 2020, 09:41

A nyní si dovoluji šlapat i po hlavě státu

hlava státu nemá bohužel žádný kredit..pokud myslíš Mynáře. Pokud toho starého pána, to už je jen troska, která lže, kudy chodí..a omlouvat se za něj musí stát. O tom, že má hlavu narvanou v anusu Číny...darmo mluvit. Ostuda naší republiky.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42712 9. 9. 2020, 09:45

Jinak on je to fakt..Zemanovi nepřeju smrt..ale to tvrzení, že by to Republice pomohlo je fakt... on na funkci už absolutně nemá a de facto vládnou lidi kolem něj..Šíbři jako Nejdlej a Mynář...kterej dokonce už dělá i zahraniční politiku, když se jel servilně omlouvat Číňanům za Vystrčila!

Chtěl by jsi cenzurovat Novotnýho, ale že prasident chtěl střílet novináře, do rádia vyřvával "kunda"...to bylo v pořádku? Tu laťku tady nastavil právě prasident svojí vulgaritou a papalášstvím..I on stvořil Novotnýho..

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42713 9. 9. 2020, 10:08
Tak tohle není demokracie, ale rebelie... Já nevím jestli to je jenom Praha, ale většina lidí si zvolila prezidenta a pár holomku se dělá důležitých, pobuřují narušují mezinárodní vztahy a ještě nás v podstatě staví do nepřátelské pozice.. A nyní si dovoluji šlapat i po hlavě státu a vysokých ústavních činitelich... Kde jsem k.rva, to si tady může každý šašek pouštět hubu na špacyr a dělat co chce... Diktát a cenzura to by bylo jediné řešení pokud nerozumime a nevažime si demokracii.. Takoví zmetci co pobuřují a manipuluji a rozvraceji celou naši společnost... Od toho jsou do prdele volby, abychom vyjádřili svůj názor a pak respektujeme pozice vrchních představitelů našeho státu a pokud z něčím nesouhlasíme, slušně vyjadřeme svůj názor jako lidi a né jako nezkrocený dobytek, podle toho to pak v zemi vypadá a tak to vnímá naše mládež.... Cenzura pro takové hulváty...

:D
ale jestli myslíš premiéra, taks to trefils

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42714 9. 9. 2020, 12:08

Koukám podnikatele malý i velký tady kafraji o sto šest 😁 asi mají vydelano 👍😁

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42715 9. 9. 2020, 12:18
Koukám podnikatele malý i velký tady kafraji o sto šest 😁 asi mají vydelano 👍😁

Multitasking

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42716 9. 9. 2020, 12:26

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42717 9. 9. 2020, 12:36
Multitasking

No toto musí vypadat 😋 🙄

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42718 9. 9. 2020, 12:59

Musíš mít rád adrenalin. Já online na konferenci, píšu si s milenkou, mluvím se ženou, čtu si Andersona a sleduju sběratele. Hlavně neudělat chybu :-D

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#42719 9. 9. 2020, 13:07
Musíš mít rád adrenalin. Já online na konferenci, píšu si s milenkou, mluvím se ženou, čtu si Andersona a sleduju sběratele. Hlavně neudělat chybu :-D

Ja tomu věřím. Když jsem byl mladší taky jsem toho měl víc na práci najednou. Pak už člověk zvolni když je starší. Milenku to už bych nedával vůbec asi 😃

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#42720 9. 9. 2020, 13:22

Paul napsal/a:

Jinak on je to fakt..Zemanovi nepřeju smrt..ale to tvrzení, že by to Republice pomohlo je fakt... on na funkci už absolutně nemá a de facto vládnou lidi kolem něj..Šíbři jako Nejdlej a Mynář...kterej dokonce už dělá i zahraniční politiku, když se jel servilně omlouvat Číňanům za Vystrčila!

Chtěl by jsi cenzurovat Novotnýho, ale že prasident chtěl střílet novináře, do rádia vyřvával "kunda"...to bylo v pořádku? Tu laťku tady nastavil právě prasident svojí vulgaritou a papalášstvím..I on stvořil Novotnýho..

Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.. Ani jeden z nás nemá zkušenosti z vysokou politikou a byznysem kolem.. Víme tak kulové, kde jaká novinářská drbna střeli do éteru .. Pouze posloucháte drby a bulvár, nesmyslné kecy přihlouplých kritiku a neúspěšných politiku.
Politika je v podstatě byznys a je silně spjata s ekonomikou naší i světovou bohužel..
To, že si Vystrčil zvedl ego je pouze ubohá hloupost zakulisniho politika k jeho zviditelnění , která tak maximalně zapůsobí na lidičky, kteří koukaj na filmy typu Jánošík.. Bohatým bral a chudým mával, pardón dával...
Ano už jsem dříve psal, lidé rádi poslouchaj když se hraje na takovou strunu. Bohužel realita je jiná. Naše země není, alespoň prozatím v takové pozici a nejsme natolik soběstační,také bohužel, abychom ohrnovali nos a hráli si na hrdiny typu Vstrčil, možná za jiných okolností bych mu zatleskal, ale aktuálně tak propleskal.
Spolupráce s Čínou je podstatná pro naši ekonomiku (a to myslím také strategicky, ono je totiž dobré když se hraje na více stran) bohužel, ale takový Vstrčil nemá ani páru, jelikož byl zaslepen hrdinskym činem.
Aktuálně máme taktéž díky naší naivitě schodek jako kráva a nemyslím si, že je vhodná doba na hrdinské činy.Naopak musíme být chytří..
Pokud jde o prezidenta,ano občas nějake fópa, ale přeci je to lidový prezident s lidským přístupem. Velmi zkušený a pořád bystry politik a má to v hlavě dobře srovnané, akurát kritici média a hlavně bulvár neustále hleda a vyzvedavá nedostatky.. Posledně se mi líbil jeho názor na kovid a byl vcelku výstižný.. Nezajímají ho statistiky nakažených, ale statistiky zemřelých a to je samozřejmé podstatné.Ono pokud ma virus u 95% nakažených průběh lehkého nachlazení, není se čemu divit,hold a tohle lidi...nevidí.. 😉

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.