Ne, nikam nepůjdu. Budu sem chodit kdy budu chtít a psát co budu chtít. Naopak se mi to tu zalíbilo a budu sem chodit častěji. Budu vás zde školit z historie a nadále vyvracet vaše rudé lži.

Nepleť ego se ctí, slušností a národní hrdostí.

Konečně je mi vše jasnější, jasné slunce západu nás osvítí. Já naštěstí obchodu nerozumím a politika v této vysoké poloze mně nezajímá. Jen mně mrzí, že se nedožiji jiného pana prezidenta. Zatím nevyhovoval:
pan Havel
pan Klaus
pan Zeman
a stát jde vpřed a to mně zajímá. Jinak ty kecky kdo komu vstoupil na malíček jsou směšné. Prostě volby vyhráli a to nám lidem stačí. Vyhráli! Prostě vyhráli i když si z toho neposerete své boxerky, vyhráli. Vyhráli a o tom ty volby jsou.
Ladislavaliev@atlas.cz

Novotný rozhodně není žádnej blbec, i když jeho řečnickej projev je příšernej (mám na mysli koktání a zadrháváni v řeči) tak je velice inteligentní. Náš stát dnes potřebuje jako sůl mnohem více podobných rázných politiků/starostů jako je pan Novotný. Třeba v tý rusácký TV v debatě o pomníku jim to nandal jak se patří, s prolhanými a všem vyhrožujícími rusy a číňany dnes jinak diskutovat nelze..

😆 to jsou takový ty homofobové, zastánci tradiční rodiny atd.. a v soukromí by brousil i ženskou s pinďourem.

Proboha, to je opravdu prase, když má pytlík, měl by nosit kalhoty, nebo když se cítí ženou v tom případě to je v pořádku ( myslím operaci). Tak asi takto? Do půl pasu vypadá jako žena a od pasu dolu je to nenormální chlap? Tak nevím jak to slušně napsat, raději jsem potichu, to si příroda opravdu zalaškovala.😲
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.