Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42751 9. 9. 2020, 17:31
Action a podobneho razenia pani kolegovia, Vas je skoda tu ako prispievatelov, čo tak ist niekam inam pisat?

Ne, nikam nepůjdu. Budu sem chodit kdy budu chtít a psát co budu chtít. Naopak se mi to tu zalíbilo a budu sem chodit častěji. Budu vás zde školit z historie a nadále vyvracet vaše rudé lži.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42752 9. 9. 2020, 17:43
Paule, já tě chápu, tvé ego to nedává, ale to sem přeci nepatří.. Hrbí, nehrbí ja tě nechápu co to ma stím společného.. Přeci každá země EU je dnes suverénní... To jako budeme všude diplomaticky ukazovat ramena, jezdit po různých zemích a obštěkavát ostatní země, které nás nijak neomezují. Nebo to, že má Čína ekonom konflikt s jinými zeměmi, respektive zemi a Vystrčil se nastrčil a Vystrčil kouličky.. .. Paule realně důvod, proč ty vystrčilovy kecy... Takové gesta jsou k ničemu..

Nepleť ego se ctí, slušností a národní hrdostí.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42753 9. 9. 2020, 17:59

Konečně nás někdo bude školit.😋 Jak to mně scházelo, pravidelné školení, ale my na Vás milý soudruhu kakáme a prosím o vykání. Tykají si jen soudruzi z levicových stran a tam se nepočítám.😲

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42754 9. 9. 2020, 18:04
.😆 .............a je vymalováno, máme co jsme chtěli, vše vysvětleno, objasněno, za vše můžeme my, světu nerozumíme, ale naštěstí máme lidí, kteří nám vše objasní.😈

už toho barbara nechte. on si fakt myslí, že tomu rozumí. a my ne...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42755 9. 9. 2020, 18:28

Konečně je mi vše jasnější, jasné slunce západu nás osvítí. Já naštěstí obchodu nerozumím a politika v této vysoké poloze mně nezajímá. Jen mně mrzí, že se nedožiji jiného pana prezidenta. Zatím nevyhovoval:
pan Havel
pan Klaus
pan Zeman
a stát jde vpřed a to mně zajímá. Jinak ty kecky kdo komu vstoupil na malíček jsou směšné. Prostě volby vyhráli a to nám lidem stačí. Vyhráli! Prostě vyhráli i když si z toho neposerete své boxerky, vyhráli. Vyhráli a o tom ty volby jsou.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42756 9. 9. 2020, 18:29
Vzdycky jsem si myslel ze Novotny je jen hrosnej klaun a karikatura politika. Ale nedavno jsem koukal na to jeho veledilo extremni starosta. A nabyl jsem dojmu ze je presne jako muj kamarad se kterym je sranda a vubec se s nicim nemaze. Tak si myslim ze to nebude takovy pacient jak vypada.

Novotný rozhodně není žádnej blbec, i když jeho řečnickej projev je příšernej (mám na mysli koktání a zadrháváni v řeči) tak je velice inteligentní. Náš stát dnes potřebuje jako sůl mnohem více podobných rázných politiků/starostů jako je pan Novotný. Třeba v tý rusácký TV v debatě o pomníku jim to nandal jak se patří, s prolhanými a všem vyhrožujícími rusy a číňany dnes jinak diskutovat nelze..

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42757 9. 9. 2020, 18:37
Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42758 9. 9. 2020, 18:45

transgenderovou modelkou Paris Nemc

Paule co to je za modelku. Jako stará struktura jenom vím, že v Thajsku si musím dávat pozor na krásná děvčata, neb to jsou přestrojeni kluci. Nechci to hledat ve slovníku, ale co to je za dámu?

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42759 9. 9. 2020, 18:47

Altmann taky jsem jí neznal, zadal jsem do gůglu a vybafla na mě zmalovaná příšera s pytlíkem. Až se mi orosilo čelo. 😆

Jo, v Thajsku se jím říká lejdyboj.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42760 9. 9. 2020, 18:54

Proboha, to je opravdu prase, když má pytlík, měl by nosit kalhoty, nebo když se cítí ženou v tom případě to je v pořádku ( myslím operaci). Tak asi takto? Do půl pasu vypadá jako žena a od pasu dolu je to nenormální chlap? Tak nevím jak to slušně napsat, raději jsem potichu, to si příroda opravdu zalaškovala.😲

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.