Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42811 10. 9. 2020, 21:30
Neodpovídejte na příspěvky od attacker protože budou stejně smazány.

A do prdele:-))))) Tak to nejspíš spáchá sebevraždu:-)))))
Mimochodem znáš pravidla toho fóra?

10) Moderátoři si vyhrazují právo příspěvky porušující některé z výše uvedených pravidel mazat. V takovém případě však mají moderátoři povinnost tento nevhodný příspěvek nahradit oznámením o smazání + uvést stručný důvod, proč byl příspěvek smazán.

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42812 10. 9. 2020, 21:31

aja ja jaj..

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42813 10. 9. 2020, 21:34

Na dôvod mazania príspevku sa odpovedá, len retardovaným prvého stupňa, číselne vyššie klasifikované stupne sa mažú bez sprievodného komentára...

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42814 10. 9. 2020, 22:05

Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42815 10. 9. 2020, 22:09

Svatá prostato, to je tedy nácek !

Takto demokracii prováděl ten pán s koňskou nohou, copak si neuvědomujete, že v lepším případě jste jen nastrčený provokatér, v horším, neb to nechápete jen užitelný blb.

Niko😁 mu to neadresuji, on se snad pozná, tak to nás čeká nápor demokracie Vy bolševická chátro 😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42816 10. 9. 2020, 22:10

stačí udělat registraci na schválení... a seš nahranej...

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42817 10. 9. 2020, 22:14

Včera jsem v autobusu vyslechla rozhovor, který mě doslova šokoval .... snad nikdy jsem neslyšela tolik koncentrované nenávisti, tolik zloby, závisti , pohrdání .... k rozhovoru řidiče s cestující (asi pravidelnou) se postupně přidávali další diskutující ... řeč byla "rouškovné" ... tedy příspěvek pro důchodce ve výši cca 6000,-Kč. Argumenty byly následující ... zatímco se starochům nic nedělo (kolik jich vychcípalo ?? ) se zastavila ekonomika, plno lidí zůstalo bez příjmů, děti nemohly do školy, živnostníci nevydělali ani korunu ... důchodcům šel důchod, váleli se doma a čuměli na televizi a ještě kvůli nim zadlužíme naše vnuky !!! Každý cestující si nějak přisadil ... nenávist kapala až ze dveří autobusu. Řidič šermoval slevami na autobus .. "jedou si za pakatel a tahají plné tašky nákupů !!!" Jen jsem zírala a styděla se .. ne za to, že jedu za 5 korun a mám v tašce nákup, ale za ty poměrně mladé lidi (nebyli to žádní puberťáci) tak 30-40 let. Generace našich dětí. Kdo v nich tu nenávist vypěstoval ... ti už těžko byli v "pionýru" ... žádný Timur a jeho parta je neformovali. Bylo mi do pláče, měla jsem "depku" celé odpoledne a dnes se z toho zkouším vypsat ... Problém "rouškovné" se probírá v médiích a na internetu, číst to, je stejně depresívní ... jen prožít to co píší v reálu je až moc silná káva!!! Co takový dav udělá příště ... budou důchodce lynčovat ??? Vysadí mě z autobusu, neprodá mi tento řidič jízdenku se slevou ?? Vyžene mě ta prodavačka z TESCA ??? Kdo živí tu nenávist ??? Bojím se, že bude hůř. Přeji klidné dny, bez depresivních zážitků ...

Opravte si úvod, správný název je pohřebné !

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42818 10. 9. 2020, 22:16

napsal/a:
vaction77
Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Dlhšiu dobu predpokladám kto sa skrýva za tými všetkými prezývkami, "pán z rozhrania Čiech a Moravy" naše fórum nemôže za zdravotné postihnutie, pokiaľ však neprestanú permanentné ataky na fórum sľúbujem aj ja za seba, môže sa stať situácia, že niekto zo zákonným právom vstupu do priestorov zaklope na dvere a domnievam sa neskončí to pri pohovore...
Aj meniace IP adresy majú svoj stacionár!!!

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#42819 10. 9. 2020, 22:22
Včera jsem v autobusu vyslechla rozhovor, který mě doslova šokoval .... snad nikdy jsem neslyšela tolik koncentrované nenávisti, tolik zloby, závisti , pohrdání .... k rozhovoru řidiče s cestující (asi pravidelnou) se postupně přidávali další diskutující ... řeč byla "rouškovné" ... tedy příspěvek pro důchodce ve výši cca 6000,-Kč. Argumenty byly následující ... zatímco se starochům nic nedělo (kolik jich vychcípalo ?? ) se zastavila ekonomika, plno lidí zůstalo bez příjmů, děti nemohly do školy, živnostníci nevydělali ani korunu ... důchodcům šel důchod, váleli se doma a čuměli na televizi a ještě kvůli nim zadlužíme naše vnuky !!! Každý cestující si nějak přisadil ... nenávist kapala až ze dveří autobusu. Řidič šermoval slevami na autobus .. "jedou si za pakatel a tahají plné tašky nákupů !!!" Jen jsem zírala a styděla se .. ne za to, že jedu za 5 korun a mám v tašce nákup, ale za ty poměrně mladé lidi (nebyli to žádní puberťáci) tak 30-40 let. Generace našich dětí. Kdo v nich tu nenávist vypěstoval ... ti už těžko byli v "pionýru" ... žádný Timur a jeho parta je neformovali. Bylo mi do pláče, měla jsem "depku" celé odpoledne a dnes se z toho zkouším vypsat ... Problém "rouškovné" se probírá v médiích a na internetu, číst to, je stejně depresívní ... jen prožít to co píší v reálu je až moc silná káva!!! Co takový dav udělá příště ... budou důchodce lynčovat ??? Vysadí mě z autobusu, neprodá mi tento řidič jízdenku se slevou ?? Vyžene mě ta prodavačka z TESCA ??? Kdo živí tu nenávist ??? Bojím se, že bude hůř. Přeji klidné dny, bez depresivních zážitků ... Opravte si úvod, správný název je pohřebné !

Dám Vám čiastočnú odpoveď : Zdanlivo mimo článok a mimo tému: George Soros (György Schwartz) napísal: „Musím povedať, že subverzia (podvratná činnosť, prevrat, podrývanie, rozvracanie zvnútra) je veľká zábava. Najväčším umením boja je vôbec nebojovať, ale rozvracať všetko hodnotné, všetko, čo má cenu v nepriateľskej krajine. Zničiť morálne hodnoty, náboženstvo, úctu k autoritám a predstaviteľom, kultúrne tradície, všetko… Postaviť bielych proti čiernym, starých proti mladým, názor proti názoru, presvedčenie proti presvedčeniu, bohatých proti chudobným. Všetko, čo rozdeľuje ľudí a ničí morálne hodnoty národa, to je správne. Potom je taká zem moja. Keď je všetko rozvrátené, krajina je dezorientovaná a zmätená, demoralizovaná a destabilizovaná, nastane tá vytúžená kríza. Je to kultúrny marxizmus, všeobecne známy ako »politická korektnosť«. Prechádzame kultúrnou, morálnou a náboženskou revolúciou. Je to podstata veľkej kultúrnej vojny, ktorou naša spoločnosť prechádza. Ľavicoví radikáli sú proti kresťanstvu, proti Bohu a proti tradíciám, preto cez nich tlačíme migrantov do štátov, ktoré chceme destabilizovať. Podporujem sexuálnu revolúciu, chcem zmeniť to, ako ľudia žijú a mením cez tieto skupiny ľudské hodnoty. Celý svet sa rozdelil už len na 2 názorové skupiny. Rozdelenie je len podľa morálky, sociálnej príslušnosti, kultúry a náboženstva. Veľmi dobre viem, že kultúrny stret nevytvoril nikdy v minulosti, súčasnosti a ani v budúcnosti nevytvorí pokojné spolunažívanie a na tom staviam svoj obchod. Jedna alebo druhá strana nakoniec prevládne. Tento boj, ako vidno, momentálne vyhrávam. Stúpenci tradícií sa razom stali kontra-kultúrou a dostali sa na pokraj spoločnosti, kde ich stále osočujem a zosmiešňujem cez moje spolky, ktoré financujem a aj médiá, nad ktorými mám moc.“ (citát nie je úplný, ide o výňatok z knihy „Soros o Sorosovi“)

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42820 10. 9. 2020, 22:33

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.