Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42831 10. 9. 2020, 22:36
Na dôvod mazania príspevku sa odpovedá, len retardovaným prvého stupňa, číselne vyššie klasifikované stupne sa mažú bez sprievodného komentára...

Chceš snad také potrestat pomatený grofiku??:-))) Víš, že za porušení pravidel přichází spravedlivý trest? A právě já jsem ten, kdo vám bude tyto tresty ode dneška udělovat:-)))) Od teď já rozhoduji o tom, zda tu do budoucna moderátory budete či ne:-) Mám několik možností jak toto celé diskuzní fórum (zcela anonymně) doslova vyřadit z provozu.. a pokud se tak stane, vina padne nejen na mne, ale i na vás:-)))

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42832 10. 9. 2020, 22:36
Na dôvod mazania príspevku sa odpovedá, len retardovaným prvého stupňa, číselne vyššie klasifikované stupne sa mažú bez sprievodného komentára...

Chceš snad také potrestat pomatený grofiku??:-))) Víš, že za porušení pravidel přichází spravedlivý trest? A právě já jsem ten, kdo vám bude tyto tresty ode dneška udělovat:-)))) Od teď já rozhoduji o tom, zda tu do budoucna moderátory budete či ne:-) Mám několik možností jak toto celé diskuzní fórum (zcela anonymně) doslova vyřadit z provozu.. a pokud se tak stane, vina padne nejen na mne, ale i na vás:-)))

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42833 10. 9. 2020, 22:36

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42834 10. 9. 2020, 22:36

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42835 10. 9. 2020, 22:37

Myslel jsem si, že jste bojovník za nějaký ideál, ale Vy jste jen pomatený blb. Když si již zapisujete své nepřátele, já se k nim hlásím, ostatní Vás mají u hrdele.🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42836 10. 9. 2020, 22:37

#35762 5. 2. 2020, 18:26
pepahavel
Tu knihu jste sám četl a toto tam našel, nebo vám to jen někdo přeposlal a vy tomu věříte? Jen se ptám, sám jsem to nečetl.

(Už je tu ten traktát od grofika podruhý letos)

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42837 10. 9. 2020, 22:38

A do prdele:-))) Takže chceš opravdu válku, kterou nemůžeš nikdy vyhrát, pomatený bolševiku grofiku???:-))))))

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42838 10. 9. 2020, 22:38

Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42839 10. 9. 2020, 22:38

aha technická přestávka

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42840 10. 9. 2020, 22:38

Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.