Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42851 10. 9. 2020, 22:53
Na dôvod mazania príspevku sa odpovedá, len retardovaným prvého stupňa, číselne vyššie klasifikované stupne sa mažú bez sprievodného komentára...

Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Chceš snad také potrestat pomatený grofiku??:-))) Víš, že za porušení pravidel přichází spravedlivý trest? A právě já jsem ten, kdo vám bude tyto tresty ode dneška udělovat:-)))) Od teď já rozhoduji o tom, zda tu do budoucna moderátory budete či ne:-) Mám několik možností jak toto celé diskuzní fórum (zcela anonymně) doslova vyřadit z provozu.. a pokud se tak stane, vina padne nejen na mne, ale i na vás:-)))

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42852 10. 9. 2020, 22:53
Na dôvod mazania príspevku sa odpovedá, len retardovaným prvého stupňa, číselne vyššie klasifikované stupne sa mažú bez sprievodného komentára...

Právě přemýšlím o tom, jestli mám pomatenému čtenáři Parlamentních listů jménem Turtleoverhead zde na fóru založit takových pět - deset vláken zabývajících se jeho neustálým porušováním pravidel tohoto fóra (samozřejmě pouze v sekcích kde nemůže mazat:-))). Myslím, že pan Jindra by rád nebyl:-))) A co kdybych třeba těmito příspěvky (copy +paste) otapetoval úplně celé fórum Sběratel dejme tomu 6x denně?:-)))) Pan Jindra by celý den nedělal nic jiného, než mazal:-)))) Kdy by konečně panu Jindrovi došlo, že se uživatel Turtleoverhead neřídí pravidly tohoto fóra, a že je tu jako moderátor nežádoucí?:-)))) Za tři dny? Nebo za čtyři??:-)))) Blokace IP adresy nepomůže, poněvadž svou IP dovedu změnit za pár sekund, můžu psát přes proxy atd. Účty si tu mohu také neustále zakládat nové a nové (do zásoby jich mám pod různými IP už asi 25:-))))

Chceš snad také potrestat pomatený grofiku??:-))) Víš, že za porušení pravidel přichází spravedlivý trest? A právě já jsem ten, kdo vám bude tyto tresty ode dneška udělovat:-)))) Od teď já rozhoduji o tom, zda tu do budoucna moderátory budete či ne:-) Mám několik možností jak toto celé diskuzní fórum (zcela anonymně) doslova vyřadit z provozu.. a pokud se tak stane, vina padne nejen na mne, ale i na vás:-)))

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42853 10. 9. 2020, 22:54

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42854 10. 9. 2020, 22:54

armáda nicků..tenhle kluk tady psal, že jich má 25 do zásoby. To mu dá tak na den.

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42855 10. 9. 2020, 22:58

Paul napsal/a:

armáda nicků..tenhle kluk tady psal, že jich má 25 do zásoby. To mu dá tak na den.

A ty si opravdu myslíš, ty neandrtálče, že tu budu bojovat nějakými nicky? Já tohle fórum během hodiny vyřadím z provozu, když budu opravdu chtít:-)))))

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#42856 10. 9. 2020, 23:00
Paul napsal/a: armáda nicků..tenhle kluk tady psal, že jich má 25 do zásoby. To mu dá tak na den. ...

Pojď, ukaž nám to, snad nebudeš za nulu :-D

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
action77

Uživatel

Zaregistrován:
16. 7. 2020

#42857 10. 9. 2020, 23:02

Paul: Jinak jsem rád, že jsem se dozvěděl co jsi vlastně zač - jsi zmrd kterej se zastává oněch třech bolševickejch zmrdů, který tu odjakživa cenzurujou jak o život. Je mi z tebe doslova na blití!

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#42858 10. 9. 2020, 23:04
Paul napsal/a: armáda nicků..tenhle kluk tady psal, že jich má 25 do zásoby. To mu dá tak na den. ...
Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#42859 10. 9. 2020, 23:06

ferovyobchodnik 😋

My již brzy umřeme a na naše místo nastoupíte Vy a vaše generace. Nepřeji Vám nic zlého, ale třeba si na mně vzpomenete. To je prostě život- boj o přežití. Copak Vy ( myslím to obecně) nemáte matku, tátu a další staré příbuzné? Mně to je celkem již jedno, ale uvědomte si, co Vás čeká.🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#42860 10. 9. 2020, 23:23

Dobrú noc. Je to stále to isté dokola, zdá sa.. A to je nuda.😁
-s-

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.