:lol:
😁 😆 😃 myslím že tady na sběrateli vyzrazeni nehrozi. Jen aby nebyl dědeček malinko najivka. Tím altmane nechci zasyvat semínko pochybnosti. Já bych jí to naopak přál, tenhle věk, první letní lásky, pusy, osahavani, tábory, vína, zlomený srdce atp... Tak aby ji to neuteklo.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Otravnykomar napsal/a:
:lol:
😁 😆 😃 myslím že tady na sběrateli vyzrazeni nehrozi. Jen aby nebyl dědeček malinko najivka. Tím altmane nechci zasyvat semínko pochybnosti. Já bych jí to naopak přál, tenhle věk, první letní lásky, pusy, osahavani, tábory, vína, zlomený srdce atp..😕 😕 . Tak aby ji to neuteklo.
Čo sa za mlada naučí na starosť ako keby našla... 😉😉😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Ptát se nebudu, ve svém věku mám své vlastní zuby a nerad bych o ně přišel.Konec legrace, jedeme dál.
Každý z nás potřebuje za život 1-3 ženy, baby, děvčata o které se staráme a oni o nás. Víte co je v manželství nejdůležitější? Dožít se vyššího věku, a aby se žena stala vším co potřebujete, přítelkyni, zdravotní sestrou, kuchařkou, pradlenkou a uměla žehlit košile, kalhoty k uniformě, a Vy se o ní postaráte finančně. Dnes to může být jinak i obráceně.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.