Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek, je internetový producent, influencer a moderátor. Vystudoval obor Finance a daně na soukromé vysoké škole – Evropský polytechnický institut. Později studoval mediální komunikaci na Literární akademii Josefa Škvoreckého, kterou nedostudoval.

No, takže Kuzma Kuzmič ani nedostudoval (byť teda moc nevím, co to za obor "mediální komunikace", sice určitou představu mám, ale studovat jako VŠ? 15-20 takových ročně?). Obor Finance a daně, aneb jak okrást bližního svého? Moderátor, to nevím, v tv nemám ani jeden program, krom tmy. A ty první dvě, to zní jako sprostá slova. Konkrétně ten influser, to už jsem někde slyšel a přišlo mi to jako "debil co nic neumí, ale žvaní o tom na FB a, nevím jak to, za to má prachy".
Zkrátka, v praktickém životě nepoužitelný, jinak zábava, večírky, chlast a děvky, ne? Rozhodně na to vypadal. Možná se to naučil na té škole.

Copak? Však má pravdu. Pro společnost není ničím prospěšný. Jaký vytváří hodnoty?
A takovejch lemplů je habaděj

Neplakej,taky musím makat.Někdo prostě maká,jinej je lempl . Dycky to tak bylo 😃 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.