Rozdiel medzi občanom a politikom
Jedného dňa sa stalo, že prišiel záhradník k holičovi, aby sa dal ostrihať. Keď bol hotový, pýta sa koľko je dlžný. Holič odpovie: Tento týždeň slúžim spoluobčanom, teda nemôžem brať žiadne peniaze.
Záhradník teda poďakoval a opustil holičstvo. Keď holič otváral svoj obchod ďalšie ráno, našiel tam 12 ruží s ďakovným prianím.
Druhý deň prišiel pekár, aby sa dal tiež ostrihať. Po strihaní sa opakovalo to isté.
Slúžim spoluobčanom, tento týždeň teda nemôžem pripustiť, aby som dostal zaplatené, - vysvetlil holič.
Pekár bol rád a odišiel. Ďalšie ráno, keď holič otvára svoj obchod, vidí sáčok s 12 šiškami upečenými do zlata a s ďakovnou kartou.
Ten istý deň prišiel vládny činiteľ a nechal sa tiež ostrihať. Keď chcel platiť, počuje to isté: Slúžim tento týždeň spoluobčanom, teda nemôžem vaše peniaze prijať, - znelo holičovo vysvetlenie.
Poslanec bol milo prekvapený. Poďakoval a odchádzal veľmi šťastný.
Ďalšie ráno, keď chcel holič otvoriť obchod, stálo tam 12 poslancov, aby sa nechali zadarmo ostrihať...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Paul napsal/a:
Děkujeme👍
Němci nám nabízejí lůžka ve svých nemocnicích, Američané posílají vojenské lékaře a Evropská unie odešle ze svých rezerv plicní ventilátory. Je dobré vědět, že se v nouzi můžeme na své spojence a přátele spolehnout🤝
z Drahošovo FB
😂😂👍👍 Gratulálok do drahosova. Polívka na plotně prihratá? 😂

Ventilátory daj i státy EU..Takže nepůjde o 30 ks. Ale prostě zle jsou na tom všichni. Co ti na tom přijde tak strašně srandovní? Kdo chce psa (EU) bít...
Vysmál bych se, kdyby jsi chytl Covid a ventilátor nebyl k dispozici. Jako hrdina by jsi pak ten navíc od EU odmítl. Počkat...

Dnes jsem šel s pejskem na procházku, měl jsem roušku a byl jsem téměř jediný. Pokud by lidé měli jakousi vnitřní disciplínu, bylo by lépe. Pokud k tomu budou přistupovat jako frajeři, pochcípáme, nevím jak to slušně napsat. Můžeme poděkovat i opozici, která byla nějak moc chytrá. Prostě je dán nějaký rozkaz ( nazvěte si to jak libo) a tak se má plnit. Na druhou stranu lidé blbnou a volají sanitky i pří obyčejné rýmě. V současné době jde především o ochranu dětí a mladé generace.
Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.