Paul napsal/a:
ramires okey
A NATO dalších 60..počítá se vše.
Co Čína nebo Rusko? Čína by "pomohla", prej už Tvrdík zase nabízel..Jenže to ať si strčej do žlutejch řití zpět..Šunty předražený.
A o těch Ruskejch jsem četl, že maj tendenci samovznícení😃
Ono se v krizi krásně ukázalo, že orientace na soudruhy (Zemanova) byla obří chybou.
Čína? To bude probíjet. To nebrat.
A plukovník má jít prvním příkladem!
... ale ne špatným.
A v-v-vo-vo-vo tom to je.

Kdyby sis to přečetl a nečetl jen nadpisy, dočetl by ses, že tam jsou zmiňovaný jak Maďaři (150ks), tak Nizozemci. (100ks)
Takže palec hore znamenal jak maďarům, tak Nizozemcům..prostě všem, co něco daj zdarma.
ale že bych sem sral zase NATO 😲

Pánové, Vaše příspěvky jsou dobré, všichni jste pro Prymulu odvolat. Odvolat někoho z funkce je tak snadné ale zatím a to opakuji, koho na jeho místo. Víte Prymula je člověk s chybami což je jasné, já sám nevím zda odvolat či ne, nemusím mít většinový názor, hledejme nápravu. Ta funkce je dnes hodně náročná na znalosti z oboru, musí to být i dobrý organizátor, člověk, který dokáže se neposrat při prvním neúspěchu. Zatím mu nikdo nedal ani šanci. Není zde nějaký odborník? Nebo alespoň člověk s vlastním názorem?
Já bych vrátil Vojtěcha a Prymulu nechal jako odborníka, který pomůže. Psal jsem, jak je lid laxní a roušky nenosí, řešme to ne od velícího generála, ale zajímejte se i obyčejný manšaft. Bez vstřícnosti nás všech to nejde.
Ladislavaliev@atlas.cz

Najít někoho kdo by stačil odborně a profesně není problém, většina ředitelů velkých nemocnic by na to stačila. Problém je najít někoho kdo se
a/ líbí Babišovi
b/ líbí Zemanovi
c/ nechá si od Babiše do všeho kecat
d/ a hlavně bude ochoten mít něco společného s tou bandou lumpů
😉

Prymula se hajil a hajil se dobře.. Standardně nosí roušku, jako každý a jako každý ji občas sundá s huby... Bohužel narozdil od nás má neustálé za zády šmiráky s foťákem v ruce...
Všechno je to absudita a jak napsal Altmann, je to horší jak za totality.. Kdybychom byli v poválečné době tak ho za to i popravime, tak hloupý národ jsme.S absolutní hlouposti uděláme(politici udělaj)velký politicky proces.
I ta vaše hloupá zdejší debata kolem toho politického procesu s Prymulou. Paule neustálé se zde ukazuješ jaký jseš ve skutečnosti nelida..
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.