Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#44171 24. 10. 2020, 08:36

Kato, příteli, to jste přehnal. Co s námi dělají a udělali politici to byla síla jako pánové Gross, Topolánek a další, to Vás nevzrušuje? Zde si plukovník zapomněl vzít plynovou masku a národ se z toho pokaká. Myslel jsem si, že jste objektivní chlap.

Ale já již do těchto velice intelektuálního hovoru vstupovat nebudu a tak nadávejte, když si ulevíte bude to OK.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44172 24. 10. 2020, 08:43

Nepřehnal
A čo bolo,to bolo a právě proto aby to zase nebylo tak je třeba trestat
Klidně nediskutuj když jsme pod tvojí intelektuální úrověň .Myslím že bez tvých zaujatých komentů se obejdu :-)

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#44173 24. 10. 2020, 08:51
Hele já nevím jestli to nechápeš nebo si ze mě děláš prdel Tak ještě jednou On rozhodl že se budou všude nosit roušky a že budou zavřený hospody a obojí porušil a mě to teda kurva vadí. On má jít příkladem všem lidem země a má fpiči,porušuje svý vlastní nařízení . Co udělá příště když mu tohle projde? Nebo ostatní z řad politiků,činitelů ale i z obyč. lidí? Víš jak to je ne?......hele vole kámo když může prymule tak my můžem taky voe takže jebat zavíračky,jebat roušky ...

Jo tak voni budou zavření také a vládnout bude kdo teda? ..
Pokud vím měli pracovní schůzku a to ikdyby tomu tak bylo, nebylo.. 🙂
A teď my hloupí Češi zmanipulovani nesmyslnou aférou si sundáme s hub roušky a sami se tak vystavíme hrozbě, protože pan tatínek Prymula ji na vteřinu o půlnoci a sám sundal...🙂 To si děláš srandu né😉

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44174 24. 10. 2020, 08:54

Nedělám. Víš co blbců by se toho chytlo kdyby Prymula neodstoupil? To bys koukal co by se dělo

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#44175 24. 10. 2020, 09:11
Nedělám. Víš co blbců by se toho chytlo kdyby Prymula neodstoupil? To bys koukal co by se dělo

Teď už je těžko soudit, jak to opozice vzala se vší radosti do ruky?
Babiš ten hlupák s prominutím a to jsem za ním dříve stal, jim v podstatě tím předal moc, jak jsem dříve psal.. Stačilo kdyby ho hned podržel a spolu to stejně hájit jako nyní, tak tu pitomost před opozici uhají a lid by nad vším mávl rukou... Pár populistu a politiku by se chvíli na hlas vztekalo, ale v podstatě by byl za pár dní klid.... Nyní je s naprosté pitomosti aféra nafoukla opozici jak sviňa, důvěra celé vlády tím logicky v prdeli a nejspíš budou padat hlavy a ten chytrák Babiš bude jako hero zero co rádoby zachránil republiku před chaosem rouškoveho lidu , ale s tím že obětuje důvěru své vlády...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#44176 24. 10. 2020, 09:27
Nepřehnal A čo bolo,to bolo a právě proto aby to zase nebylo tak je třeba trestat Klidně nediskutuj když jsme pod tvojí intelektuální úrověň .Myslím že bez tvých zaujatých komentů se obejdu :-)

asi tak

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#44177 24. 10. 2020, 09:38
Kato, příteli, to jste přehnal. Co s námi dělají a udělali politici to byla síla jako pánové Gross, Topolánek a další, to Vás nevzrušuje? Zde si plukovník zapomněl vzít plynovou masku a národ se z toho pokaká. Myslel jsem si, že jste objektivní chlap. Ale já již do těchto velice intelektuálního hovoru vstupovat nebudu a tak nadávejte, když si ulevíte bude to OK.

Zopakujme si to:
Plukovník nechal zavřít hospody (nejdřív do 22, pak do 20 a pak úplně) a pak sám v jedné s kamarády do půlnoci chlastá. Nepochybně bez náhubku.
Plukovník nakázal chodit v náhubcích a sám, nejenže ju neměl při odchodu z hospody a nástupu do auta (což může být - 2 m odstup, náhubek není nutný), ale neměl ho ani v autě, kde ho mít nemusí, pokud jsou jedna rodina. Vozka s ním jedna rodina není. (Tady je dobré připomenout, že člověk musí mít náhubek i v robotě, kde je víc jak doma a kde jsou taky skoro jako rodina. Že se to tak úplně, z praktických a mnoha dalších dost dobrých důvodů nedodržuje, je věc jiná.)

Suma sumárum, plukovník porušil prakticky všechno co sám nakázal. Je proto zcela oprávněný požadavek aby šel do prdele. Ve válce by šel rovnou ke zdi za vlastizradu.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#44178 24. 10. 2020, 09:42
Jo tak voni budou zavření také a vládnout bude kdo teda? .. Pokud vím měli pracovní schůzku a to ikdyby tomu tak bylo, nebylo.. 🙂 A teď my hloupí Češi zmanipulovani nesmyslnou aférou si sundáme s hub roušky a sami se tak vystavíme hrozbě, protože pan tatínek Prymula ji na vteřinu o půlnoci a sám sundal...🙂 To si děláš srandu né😉

Tak ještě jednou pro zvláště nechápavé:
V době kdy musí být všechny hospody zavřené je jedna otevřená s vědomím vládnoucích prominentů. Pracovní schůzky mohl mít na ministerstvu. Navíc se tam tajně scházel z kmotrem Faltýnkem který nemá se zdravotnictvím nic společného. Je jasné že řešili nějaké kšefty například jak by se dalo na plošném testování něco trhnout. 😉
(Pro Altmana to ještě převedu do vojenské terminologie:
Je to stejné jako by si velitel roty domlouval v hospodě kšefty zatím co jeho rota jde do útoku.)
A to nemluvím o tom že ve svých zdůvodněních lže.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#44179 24. 10. 2020, 09:57

Mě rozesmálo jak tvrdil, že nevěděl, že je hospodě 😁

To se mi v životě ještě nestalo, vždy jsem to poznal. 😃

Mě strašně zklamal, vypadal jako fanatik, neustále do medií srdceryvně tvrdil, ať to lidi dodržujou, ať jsou zodpovědní..A pak farizejsky s kámošema popíjí v noci v knajpě..Klasickej lampasák, bez špetky cti..

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/roman-prymula-opatreni-ministr-zdravotnictvi-faltynek-poruseni-rezignace.A201023_154238_domaci_lesa

krásná glosa!

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#44180 24. 10. 2020, 09:59

Paul napsal/a:

Mě rozesmálo jak tvrdil, že nevěděl, že je hospodě 😁

To se mi v životě ještě nestalo, vždy jsem to poznal. 😃

Jo, to i prvňáčci mají lepší výmluvy!

Hledáme brigádníka na krátkodobou brigádu.

Ministerstvo zdravotnictví

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.