Sudruh Pan Velkomozny G. nesiel na test, nie je predsa ovca z davu co sa podriadi kdekomu! 😋
pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com

Kolega Ferko f, moja maličkosť je celý život Pán aj za sociku ľudí poväčšine som sa snažil oslovovať Pan prípadne Pani aj za cenu problému, šulinům som nemal problem povedať sudruh...
Demokracia je dobrovoľné dodržiavanie pravidiel, to je aj môj prípad...
Pokiaľ hodnotím zriadenie minulé a súčasne môžem si to dovoliť, nakoľko som zažil aj mínusy aj plusy, čiže je čo porovnávať...,to nemá nič spoločné z lezenim niekomu do analu.
Viem je módne plut na všetko minulé, pokiaľ pouziva človek vlastný rozum, žiaľ nedá sa vidieť iba negativa, pokiaľ o krajších zajtraskoch vypravaju vagabundi a vôbec neplatí právo...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Demokracie určitě není o dobrovolnem dodržování pravidel, se svobodou jdou ruku v ruce taky zodpovědnost a sebekontrola. Těma politickýma povídackama se dá dobře maskovat strach. Taky jsem ho měl když jsem šel na testy. Ty cipy jsou v poho, akorát mě to nějak zapomněli upgradovat, nemluvím cinsky ani mě zatím nikdo k ničemu neaktivoval. Já prostě vždycky musím mít kliku na vadný kus. Kdyby rozdávali rohlíky na mě vyjde kus co má obě strany levý.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Otázka na počítačovo zdatnejších kolegov.
Od pondelku minulého týždňa orangemail nevie doručiť poštu cez Microsoft Outlook nášho vzácneho Billa Gatesa, operátor vie, že nič nevie 👿 máte podobné problémy tí čo používajú Orange???
Ďakujem za každú pragmatickú odpoveď.
Nemám na mysli to ako vyhodiť počítač, vynadať správcovi, atď...🙄
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.