Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44711 15. 11. 2020, 13:57

Pochazim z venkova, ze statku kde to bylo normalni, ve staveni bydleli deti, rodice, prarodice a jeste praprarodice kdyz se dozili. Mlady makali, zensky varili, starali se o deti, chlapy o dum, dvur, zver.

To je ouplně jako z pohádky nebo filmu😃

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44712 15. 11. 2020, 13:58
jo Altman je asi nemocný, kovid?

Toť otázka

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#44713 15. 11. 2020, 14:01

Komáre..
Neznáš čonkina..? Koukni alespoň se zasměješ...

https://youtu.be/ZG5Jy7-VZcY

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#44714 15. 11. 2020, 14:20

=Otravnykomar]
[/quote=Otravnykomar]
Jo, většinou to používají ti, co sami buď umí ... neumí/neudělají nic, nebo jen škodu. Ale na sprostý ..., většinou tzv. pravičáky, to zabírá. (To jsou takoví, co na internetu a v davu křičí o svobodě, ale jinak mají vygumováno. No a na ty Tuneldědek cílí svou demagogií, snad v domnění, že budou hlasovat buď pro něj, nebo pro jeho synka Křivohubého.)

Ňák to blbne. Furt mi to na konci háže nadpočetně "[/quote=Otravnykomar]" a v náhledu nic takového ani není. Kde se stala chyba?

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44715 15. 11. 2020, 14:25

Fráze mama hotel by se měla použít jenom v jasným případě příživnictví syna na rodičích😃
Někdy je to prostě jasnej mamánek z mama hotelu a že jich několik znám😃
Jinak sluníčkář se pozná snadno.Stačí když otevře hubu :-) to je pak odpadu a zmetků kolem že se to ani nedá kolikrát nedá dočíst😃

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#44716 15. 11. 2020, 15:23

Barbare diky, mrknu ,.)
Grofiku, smekam klobou, hned si te jinak vazim, ale otazka neznela co vsechno dokazali, ale jestli jsou dobri lide. Takovych co dokazali velke veci a byt jejich tata, zmenim si jmeno.
PavleIII: svata pravda
Kato: ono to tak zni ale vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#44717 15. 11. 2020, 15:24

Mama hotel, môžeme rozdeliť na minimálne dve úrovne, preto sa nedá paušalizovať:
1/ je lepšia, decko nemá dostatočný príjem na osamostatnenie.
2/ ako spomína kato : príživník

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44718 15. 11. 2020, 15:31

vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.

Já do 15ti pak rodičům hospodářství krachlo a i tak jsem byl potom naštěstí na intru (nahoře v patře měli intr holky) takže v tejdnu super žití :-)
Všichni kluci byli na rybníku nebo hřišti a já s bráchou na seně či sklizni
30 býků,několik krav a cca 120 prasat . Drůbež nepočítám

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#44719 15. 11. 2020, 15:32
Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#44720 15. 11. 2020, 15:37
Barbare diky, mrknu ,.) Grofiku, smekam klobou, hned si te jinak vazim, ale otazka neznela co vsechno dokazali, ale jestli jsou dobri lide. Takovych co dokazali velke veci a byt jejich tata, zmenim si jmeno. PavleIII: svata pravda Kato: ono to tak zni ale vidle v ruce a kydani kralikum, prasatum, kozam, hrabani hektarove louky na seno, stipani dreva vzdycky kdyz bylo volno a volnocasove aktivity na odpocinek jako fasada, okapy, chlevy, drevo, znovu drevo atp uz tak pohadkovy nejsou. Ja to zazil jen do 7let, pak umrel deda a dum se prodal protoze nikdo nechtel makat. Ale detstvi, teda mel jsem ho dost volny, prarodice byli hodne benevolentni a milovali me takze jsem delal jen obcas ale delal a sovetsky stroj LK2R (lopata, krumpac a 2 ruce) znam dobre.

Čeče Ty si fakt Otravnykomar😁
Mimoriadne ľahká otázka, na druhú stranu ťažká odpoveď.
Dobrý človek, čo to je? Neexistuje vyhovieť každému, to sa nedá a niekedy rodič nie je ten správny hodnotiteľ pokiaľ sa jedná o vlastnú krv...
Nakoniec aj moje decká sú prekvapené odkiaľ viem o niektorých ich problémoch hoci nebývame ani stejnom kraji .😃 ,tajomstvo "šéf kuchára".😁
Svojim deťom som vštepoval : samostatné uvažovanie a pokiaľ aj padne na "hubu" nech sa snaží rýchle vstávať najlepšie bez zbytočného plaču a otravovania...
Kua čo však platí na moje decká, to nepoužívam pri vnúčencoch, žeby som mäkol???

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.