Barbare gratuluju k výhře. 😉 K zápasu ti nic neřeknu, neviděl jsem, nezajímá mě. Pánové druhá adventní neděle, užívejte v klidecku a pohodě. Co kdo máte dobryho k obědu?! Při adventu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Tyjo, to zní docela zajímavě kacuro. U nás se bataty vůbec nechytli. Dnes jsou to španělský ptáčci, nevím proč se tomu tak říká když to ve Španělsku nikdo nezná. Ale dnes byla chuť na hovězí a rýži.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Je to luxusní jídlo, u nás se po tom jen zaprášilo, tajně jsem doufal, že budu mít ještě na zítra oběd do práce, ale ostrouhal jsem. Batáty lze samozřejmě nahradit bramborami. Jinak musí se to trochu víc osolit, protože batáty i mrkev jsou dost sladké.
U nás se ptáčkům říkalo "dívčí sen"🙂

ty kalorie stejně doženes pivem, o to že by jsi stradal se nebojím.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.