D. Landa: "Toto je 17 046 skutečných podpisů, které jdeme zitra ve 13:00 do poslanecké sněmovný předat jako stížný list Blanický manifest. Stížný list kdysi býval dokument, ktery předcházel bouřím." Poslední dobou jsou že všech koutů slyšet samý šílenci a cvoci. Ten Novotný mezi nima začíná vycuhovat jako nejpricetnejsi.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Tak to je dobrý, digitální reprodukce pohlednice za 95voci.... Někdo predbeh dobu aniž by to věděl 🤗
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Akorát ji řezník vyndal z trouby. Luxusní plná masa 😉

Věř že nezajímalo😃
Ale když postneš fotku např. s papírkem kde bude napsáno sberatel.com jako důkaz tak sem taky postnu fotku😃

To nebylo nic proti sekaný. Chtěl jsem tím jen naznačit že jsem rovněž masožravý a když mně žena nabádá abych si udělal bezmasý den, dám si sekanou. Zrovna tak za zeleninové jídlo považuju kachnu sezelím 😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.