kůň na prdel jak štýrský valach😃
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime

No, když jsem tu prdel viděl, připomnělo mi to:
Proč ženy voní?
Protože mají pomerančovou kůži!
Ovšem je to další pěkný důkaz toho, že prakticky všechna tetování pochází z blbosti a tatérům jde především o kšeft. Takže kdyby kvůli čínskému vynálezu všichni zkrachovali, pro svět by to žádná ztráta nebyla (a někoho, kdo v lágru vytetuje číslo, najdou vždycky).

Ale Pavle, je to umeni jako kazde jine. Nezij v tak sedem svete, najdi v nem barvy, smysl nema politikareni a valky, tetovani jo.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jaký?
Maory nepočítám.
Můj svět je ... a vůbec, co je to "šedý svět"? Když je kůže šedá, je to zlé, pokud teda se nejedná o slona nebo nosorožce. Ale nevidím nejmenší důvod proč bych si, při zdravém rozumu, měl nechat (nebo holce měl nechat) vytetovat hajzl, nebo nápis jako na obrázku a pak to, za mnohem dražší peníze, přeplácával mnohem větším, stejně blbým a nesmyslným obrázkem, i když by to teda nebyl hajzl, ale třeba jedovatá kobra. Na co? Proč? Já mám rád čistou krásu antickou, ne hnusné absurdnosti o kterých se tvrdí, že to je umění. Ještě si mohla na prdel nechat přinýtovat struhadlo a další železářství, to je taky kravina.
A nechat se přešít na Kevina nebo Che Guevaru.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.